Ο Χρ. Καπετάνος για τις ανακοινώσεις Θεοδωρικάκου

Δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστου Καπετάνου με αφορμή τις ανακοινώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου για την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος στα Φάρσαλα:

«Η σημερινή ημέρα είναι ορόσημο για τα Φάρσαλα, καθώς μπήκε στις ράγες της επίλυσης ένα πρόβλημα δεκαετιών, αυτό της ύδρευσης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος έδειξαν τάχιστα αντανακλαστικά, δρομολογώντας την κατασκευή εκείνων των έργων που απαιτούνται ώστε η πόλη των Φαρσάλων να απολαμβάνει επιτέλους το αυτονόητο, άφθονο και καθαρό νερό.

Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Θεοδωρικάκου μετά τη σύσκεψη που έγινε, είναι ένα ακόμη δείγμα ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει ό,τι λέει. Μέσα σε 7 μήνες έχει καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να εμπνεύσει ασφάλεια και αισιοδοξία στους πολίτες.

Και είναι μόνον η αρχή. Στο τέλος αυτής της τετραετίας, η χώρα μας θα αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί την εποχή του ανέξοδου λαϊκισμού και της ανεπάρκειας.

Ως ΝΟΔΕ Λάρισας, θα συνεχίσουμε να προωθούμε με όλες μας τις δυνάμεις τα προβλήματα της περιοχής, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες της σημερινής κυβέρνησης».