Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει τη σχέση της Φαίης Σκορδά και τα… νεύρα του Γιώργου Λιάγκα (VIDEO)

Ο Νίκος Μουτσινάς στη σημερινή του εκπομπή, μεταξύ άλλων, σχολίασε με τον δικό του… τρόπο την νέα σχέση της Φαίης Σκορδά.

“Το καταλάβαμε ότι το Πρωινό το γιόρτασε… Βέβαια, εδώ και ένα χρόνο έχει σχέση η κοπέλα! Δεν το λέγανε οπότε σήμερα το είπανε παντού. Οπότε μερακλώσανε πολύ, το γιορτάσανε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από εκπομπή της Φαίης Σκορδά. “Να δούμε αντιδράσεις” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, για να ακολουθήσει ένα άλλο απόσπασμα από το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να κρύψει την όποια ένταση και τον όποιο εκνευρισμό που έβγαλε – περισσότερο – προς το νέο μέλος της τηλεοπτικής του παρέας, τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

“Εγώ θα πω ένα μπράβο στο Νίκο Γεωργιάδη, που δεν έβγαλε το αποκλειστικό γιατί σήμερα δεν θα έβγαζε και την εκπομπή από ότι καταλάβαμε” έσπευσε να σχολίασε με το γνώριμο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς. “Μπράβο, είχες ένστικτο Νικόλα και όλα καλά” πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr