“Βασίλεψε” το Α.Τ. Φαρσάλων

Σε συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Τ. Φαρσάλων, παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας ταξ. κ. Αστέριου Μαντζιώκα, αστυνομικών του Α.Τ., εκπροσώπων συνδικαλιστών οργάνων και της δημοτικής αρχής.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, ο αρχιερατικός επίτροπος Φαρσάλων π. Βασίλειος. Η Βασιλόπιτα περιείχε μέσα 3 φλουριά, τα οποία κέρδισαν οι κ.κ. Διαμιανού Ελένη, Γιαννακοπούλου Βασιλική και Χαμπίμπης Κων/νος, τα οποία αντιστοιχούσαν σε τρία συμβολικά δώρα.

 

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αστυνομικός υποδιευθυντής Χρήστος Καλούσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Λάρισας κ. Νταβούρας Αθανάσιος καθώς κ μέλη της ανωτέρω Ένωσης, ο διοικητής του Α.Τ. κ. Θωμάς Γκούτας, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Ιορδάνης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Δαμιανός Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χατζηπλή Σοφία, Συροπούλου Δέσποινα, Γκατζόγιας Νικόλαος, Κουκουλιός Σταύρος  καθώς και το σύνολο των αστυνομικών του Α.Τ. Φαρσάλων.