«Βασίλεψαν» οι εργαζόμενοι στο δήμο Φαρσάλων

Σε ζεστό και εύθυμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του δήμου Φαρσάλων, στο κέντρο «Epavlis».

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους υγεία και μακροημέρευση, σημειώνοντας πως «η νέα δημοτική αρχή αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του δήμου προς όφελος της κοινωνίας της επαρχίας Φαρσάλων και γι’ αυτό θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, προσδοκώντας την ενδυνάμωση των σχέσεων καλής συνεργασίας και την επίλυση τυχόν προβλημάτων».

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους υπαλλήλους του δήμου. Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί, ήταν το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Σάκης Γεροβασίλης ο οποίος και παραχώρησε κατόπιν κλήρωσης, το συμβολικό δώρο της τριήμερης άδειας, σε έναν εργαζόμενο του δήμου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, Νίκος Γκατζόγιας και Σταύρος Κουκουλιός, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κώστας Μπαλατσός, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης κ.α.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να σημειωθεί τέλος πως ανήμερα της γιορτής του Προστάτη των δημοτικών υπαλλήλων Αγίου Μάξιμου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φαρσάλων.

Δείτε φωτογραφίες