Το φυσά και δεν κρυώνει η βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο διαζύγιο «έσκασε»στο Μπάκιγχαμ

Μετά το Megxit η βασίλισσα Ελισάβετ καλείται τώρα να διαχειριστεί και τον χωρισμό του εγγονού της, Πίτερ Φίλιπς.

Ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς και η γυναίκα του Ότομ, χωρίζουν μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η δήλωση εκδόθηκε από εκπρόσωπο του ζευγαριού σήμερα το πρωί και αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι παραμένει στο Γκλόστερσαϊρ, προκειμένου να φροντίζουν από κοινού τα δύο τους παιδιά, την 9χρονη Σαβάνα και την 7χρονη Ίλα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αναφέρεται: «Μετά την ενημέρωση της Αυτού Μεγαλειότητας, βασίλισσας Ελισάβετ και των μελών και των δύο οικογενειών, ο Πίτερ και η Ότομ συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν. Είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτή ήταν η καλύτερη πορεία δράσης για τα δύο τους παιδιά και την συνεχιζόμενη φιλία τους. Η απόφασή τους να χωρίσουν και να μοιραστούν την επιμέλεια, προέκυψε μετά από μήνες συζητήσεων και παρόλο που είναι λυπηρό, είναι μια φιλική απόφαση.

Πρώτη προτεραιότητα του ζευγαριού θα παραμείνει η συνεχής ευημερία και ανατροφή των θαυμάσιων θυγατέρων τους, Σαβάνα και Ίλα. Και οι δύο οικογένειας είναι, όπως είναι φυσικό, πολύ λυπημένες με την ανακοίνωση, αλλά στηρίζουν πλήρως τον Πίτερ και την Ότομ στην κοινή τους απόφαση να μοιραστούν την επιμέλεια της ανατροφής των παιδιών τους. Ο Πίτερ και η Ότομ ζητούν σεβασμό της ιδιωτικότητας και συμπόνια για τα παιδιά τους, ενώ η οικογένεια εξακολουθεί να προσαρμόζεται στις αλλαγές αυτές».

Πηγή: eleftherostypos.gr