Γιώργος Κατρούγκαλος: Βίντεο από τον τραυματισμό που είχε στο μπάντμιντον

Βίντεο από το ατύχημα που είχε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ έπαιζε μπάντμιντον δημοσίευσε η ΕΡΤ3. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο κ. Κατρούγκαλος φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του ενώ ήθελε να χτυπήσει το μπαλάκι και βρέθηκε λίγα μέτρα πιο πίσω.

Άμεσα έσπευσαν κοντά του στενοί συνεργάτες και φίλοι, ενώ παρά τον πόνο του ο βουλευτής φαίνεται να γελά για την ατυχή στιγμή που είχε.

Χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έπαθε κάταγμα.

Με χιουμοριστική διάθεση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε μέσω Twitter στο ατύχημα και τον τραυματισμό που είχε:

«Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας», έγραψε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε αστειευόμενος «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα».

Πηγή: cnn.gr