Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Τριτέκνων στα Φάρσαλα

Με την παρουσία πολλών τριτέκνων οικογενειών από όλη την επαρχία Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο “Κτήμα ΑΙΓΛΗ”, στα Φάρσαλα.

Την τελετή άνοιξε η γραμματέας του Συλλόγου κ. Κορλού, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ακολούθησε η ευλογία της Βασιλόπιτας από τους Ιερείς και στην συνέχεια η κοπή της.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Φαρσάλων  κ. Δημήτρης Χατζημήτρος, έκανε τον απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου, τις οποίες όπως ανέφερε ο σύλλογος τις κάνει ώστε, «να ωφελήσουν τους τρίτεκνους από τη μια, αλλά και να συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή, να εμπεδώσουν την αλληλεγγύη, να βοηθήσουν τους πολίτες του νομού να διεκδικήσουν μια καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή». Προσδιόρισε τις κορυφαίες στιγμές για το 2019 και τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε στις εκπτώσεις που έχει συνάψει ο Σύλλογος, όπως ΚΤΕΛ, πλοία, τρένα καθώς και με τα καταστήματα των Φαρσάλων μέσω του εμπορικού Συλλόγου και του προγράμματος ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. Στη συνέχεια ο Σύλλογος βράβευσε όλους τους απόφοιτους οι οποίοι πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ακολούθησε ομιλία, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος, κ. Εμμανουήλ Αχλαδιανάκη καθώς και χαιρετισμοί εκπροσώπων Τρίτεκνων συλλόγων από Καρδίτσα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ.Χατζηπλή Σοφ., η οποία απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Συροπούλου Δεσ, Στ. Κουκουλιός, η δημοτική σύμβουλος κ. Παναγιωτοπούλου Κυρ., ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ελλάδος Τριτέκνων κ. Κοντός Θεόδ., ο πρόεδρος ν. Καρδίτσας κ.Θεοδωρόπουλος Θεοδ., ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας κ. Γκόβαρης Δημ, και της Θεσσαλονίκης Τσούλιας Στυλ. καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και οικογένειες Τριτέκνων της επαρχίας.