Ήττα στις λεπτομέρειες για τα κορίτσια του Α.Σ.Φαρσάλων

Τον όρο του ντέρμπι δικαίωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο πρώτες ομάδες την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Α.Σ. Φαρσάλων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών στην κανονική διάρκεια, με την ομάδα του Α.Σ.Φαρσαλων να χάνει στο ται μπρεικ με 3-2 σετ.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε 2:30 ώρες ο Αθλητικός αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τα κορίτσια του Αθλητικού μπήκαν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και παρά του ότι οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ κατάφεραν να πάρουν το 1ο σετ με 21 – 25. Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πηγαίνοντας πόντο πόντο αλλά με την ομάδα της Αναγέννησης να καταφέρνει τελικά να πάρει το σετ 25 – 22 και να κατοχυρώνει την 1η θέση καθώς χρειάζονταν 1 σετ για να εξασφαλίσει την 1η θέση.

Η ομάδα του Αθλητικού στο 3ο σετ πήρε προβάδισμα από την αρχή κερδίζοντας το με 19-25.

Το 4ο σετ με την ομάδα του Αθλητικού να βρίσκεται μπροστά με 2 – 1 σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με την ομάδα της Αναγέννησης να παίρνει προβάδισμα 24-22 αλλά τον Αθλητικό να απαντά περνώντας μπροστά με 24 – 25 και το σετ μετά από μια συναρπαστική εναλλαγή των πόντων να το κερδίζει η Αναγέννηση με 32 – 30 και το παιχνίδι να πηγαίνει στο Τάι μπρεικ με την ομάδα της Αναγέννησης να κερδίζει τελικά το σετ 15-11 και το παιχνίδι με 3-2 σετ.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι αμφότερες οι δυο ομάδες έχουν “τσεκάρει” τα εισιτήρια τους για τους αγώνες μπαράζ με φόντο την άνοδο.

ΑΣ Φαρσάλων: (Μανετζής Χρήστος):Ντόβα Ευτυχία, Δασκαλοπουλου Βαιτσα, Αλεξίου Θωμη, Παναγιωτοπούλου Μαριαλένα, Μπιζουλα Ελένη, Ζιαρκα Σωτηρία, Αραπη Δήμητρα, Μολόχα Ελένη, Τσιαρα Μαρία