Ήττα για την Αμπελιά στο Αβέρωφ

Την ήττα με σκορ 1 – 0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στην έδρα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ και έτσι οι ερυθρόλευκοι μετά από 20 αγωνιστικές είναι στην 7η θέση με 28 βαθμούς.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Γραμμένος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα ήταν το πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Μπαρούτα, η μπάλα έφτασε στον Γραμμένου, που με πλασέ μέσα από τη περιοχή κατάφερε να κερδίσει τον Τέρπο για το 1 – 0, που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό, ο Παπαδημητρίου κέρδισε σε ανεπανάληπτο τετ – α – τετ τον Δημήτρη Πλιάγκα, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Ο Δημήτρης Πλιάγκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα στο 88ο λεπτό από τον κ. Αντωνίου, αφήνοντας την ομάδα του στο φινάλε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι Συνθέσεις
ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Στράτος (65′ Μίλερ), Μήτσιος (73′ Νταμπαλέτσιος), Μούτσα (68′ Χατζής), Αλατάς, Λιλολάρι, Παρλάτζας, Μπαστούνης, Γραμμένος (88′ Χάνι), Ταστεμερίδης, Μπαρούτας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σταθάκος, Σελήνης (85′ Ηλιούδης), Ποτόσογλου, Καρέτζος, Περδίκης, Κορδαλής, Καλούσης (55′ Πράπας), Πλιάγκας, Γκαραλιάγκος, Ζάχος (65′ Παρασκευούδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Γκανάτσιου, Μπατζιανούλης.