“Εξάποντο” με τριάρα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έψαχνε στην έδρα του κόντρα στην Δόξα Βλαχογιαννίου την νίκη “ανάσα” που θα τον έκανε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάρει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ DETOX  κατηγορίας.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν όντας κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης να πάρουν άνετα την νίκη με σκορ 3 – 0 και πλέον με 22 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν τον χώρο του κέντρου και να δημιουργήσουν ρήγματα.

Η Δόξα απείλησε με ένα σουτ του Ράχη όμως ο Κουσιάς δεν ανησύχησε.

Ο Αχιλλέας στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ της Δόξας έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Αναγνώστης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια θέση.

Στο 20′ όμως ο Κατσανάκης εκτέλεσε “συστημένο” φάουλ από τα δεξιά ο Συράκος έκανε όμορφο κοντρόλ και με πλασέ άνοιξε το σκορ διώχνοντας από τα πόδια των παικτών του κ. Καπελιάνη το άγχος.

Από εκεί και έπειτα το πρώτο μέρος είχε χαμηλό τέμπο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια καλή στιγμή όταν στο 30′ ο Ράχης προσπάθησε να νικήσει με κεφαλιά τον Κουσιά μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχοντας και το υπέρ τους προβάδισμα, “πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50′ “κλείδωσαν” την υπόθεση νίκη σε μια φάση διαρκείας, όταν ο Μπερσιάνης έκανε την σέντρα, ο Πετράκης είδε την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, όμως εν συνεχεία ο Παρθένης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας για το 2 – 0.

Η Δόξα πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε με στημένες φάσεις να πιέσει ώστε να φτάσει σε ένα τέρμα που θα την έβαζε στο παιχνίδι, όμως ο Αχιλλέας ήταν αυτός που είχε την μεγάλη χαμένη ευκαιρία, όταν στο 72′ ο Καναβός αστόχησε από θέση τετ α τετ έπειτα από όμορφη πάσα του Αναγνώστη.

Στο 82′ σημειώθηκε το πιο όμορφο εκ των τριών τερμάτων του Αχιλλέα, όταν ο Συράκος άνοιξε όμορφα την μπάλα στον Παρθένη, αυτός “έσπασε” και πάλι κάθετα στον Συράκο με τον τελευταίο να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Κομισόπουλο ο οποίος με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 3 – 0.

Εν συνεχεία η αναμέτρηση δεν είχε κάποια μεγάλη στιγμή με τον Αχιλλέα να παίρνει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική “ανάσα” συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τλούπας, Πατσιούρας (45′ λ.τ. Μπερσιάνης), Τσούλης Θ., Κατσανάκης, Κομισόπουλος, Τσούλης Δ., Παρθένης (85′ Ιμεράι), Αναγνώστης, Πετράκης Μ. (70′ Καναβός), Συράκος (83′ Πετράκης Χ.)

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βουγιούρδης, Παληγιάννης, Λιάκος, Κολιός, Τσιάρας, Τασιούλης, Κοντοθανάσης, Ράχης, Νάτσης, Αλεξίου, Κωνσταντινίδης.

Έπαιξαν και οι: Τσούντζουρας, Μητούλας, Γκουρομπίνος.