Στοίχημα: Ντόρτμουντ, Φενέρ και γκολ! (vid)

Κορυφώνεται σήμερα Σάββατο (08/02), η δράση στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Αρχικά, η προσοχή μας στρέφεται στην Bundesliga και το Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ. Ωστόσο, στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν και από το πρωτάθλημα Τουρκίας και από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Όσον αφορά το μπάσκετ, έχουμε σημείο από την ACB. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betshop. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Με την αύρα του Χάαλαντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από το ματς της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Ντόρτμουντ, για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η Bundesliga έχει φτάσει στην 21η αγωνιστική της και το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η Λεβερκούζεν προέρχεται από πρόκριση επί της Στουτγάρδης για το κύπελλο Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-1 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα, οι «ασπιρίνες» επέστρεψαν στις ήττες, με το 2-1 από τη Χοφενχάιμ. Παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Έχουν ποιότητα, ωστόσο η αφέλειά τους είναι υπερβολική κάποιες φορές. Με αντιπάλους όπως η Ντόρτμουντ, τα λάθη δεν συγχωρούνται και οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολο έργο απόψε.

Η Ντόρτμουντ είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και έχει μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις πόντους. Οι Βεστφαλοί παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε δαιμονιώδη φόρμα. Η Ντόρτμουντ έχει βάλει 5 γκολ σε κάθε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος το 2020. Μπορεί να αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο από τη Βέρντερ Βρέμης, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι η Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και είναι ικανοί για να κερδίσουν παντού.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τον αέρα της Λεβερκούζεν στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Είναι ανώτεροι και έχουν βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν και πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.25.

Νίκη πάση-θυσία για τη Φενέρ

Στην Τουρκία τώρα, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε την Αλάνιασπορ. Και εδώ, είναι η 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Αυτήν τη στιγμή, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται έναν πόντο πάνω από τους γηπεδούχους.

Η Φενέρμπαχτσε έφτιαξε την ψυχολογία της με το επιβλητικό 0-3 επί της Κιρκλαρέλισπορ για το κύπελλο. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Τραμπζονσπόρ για το πρωτάθλημα, με 2-1. Βέβαια, η Φενέρ είχε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το πάλεψε πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, ηττήθηκε και υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, έστω και οριακά, οι γηπεδούχοι είναι εκτός τετράδας. Γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς για την κατάταξη των ομάδων.

Από την άλλη, η Αλάνιασπορ έχει συγκεντρώσει 38 πόντους και είναι στο -3 από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Στον πρώτο γύρο, είχαν κερδίσει με 3-1 τη Φενέρμπαχτσε. Η Αλάνιασπορ προέρχεται από το 2-0 επί της Γαλατασαράι για το κύπελλο και είναι ανεβασμένη. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει όλες τις ομάδες. Όμως, εκτός έδρας φαίνεται να χάνει κάτι από τη δυναμική της. Σιώπης, Τζαβέλλας και Μπακασέτας αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στο κρίσιμο παιχνίδι.

Για τη Φενέρ υπάρχει υποχρέωση νίκης στο σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να μην μείνουν μακριά από τις πρώτες θέσεις. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Με τα γκολ στη Λαμία

Ερχόμαστε λοιπόν και στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, που διανύει την 23η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Λαμία φιλοξενεί απόψε τη Λάρισα. Μοιάζει με την τελευταία ευκαιρία των δύο ομάδων για να διεκδικήσουν την είσοδο στα πλέι-οφ.

Η Λαμία βρίσκεται πλέον στην 12η θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, απέχει 11 πόντους από τον Παναιτωλικό και πάρα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει. Στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 1-0 από τον Βόλο ΝΠΣ, εκτός έδρας. Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη και γνώρισε μια κακή ήττα που ψαλίδισε τις ελπίδες της για την εξάδα. Ωστόσο, στο κύπελλο οι γηπεδούχοι το πάλεψαν κόντρα στον Ολυμπιακό και έμειναν στο 0-0 με τους «Ερυθρόλευκους». Έτσι, έχει δικαίωμα στο… όνειρο ενόψει της ρεβάνς. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο πέρασε με το εμφατικό 0-3 από τη Λάρισα, ξεκινώντας τότε την αντεπίθεσή της. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα αγωνιστεί απόψε.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τη Λάρισα. Οι Θεσσαλοί έχουν 25 πόντους, δηλαδή έναν παραπάνω από τη Λαμία. Θα κυνηγήσουν τη νίκη σήμερα και έχουν τη δυνατότητα να την πάρουν, αφού οι διαφορές των δύο ομάδων είναι… ανύπαρκτες. Την περασμένη αγωνιστική, η Λάρισα πήγε στο Ηράκλειο για να παίξει με τον ΟΦΗ. Δεν είχε καλή απόδοση, αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, κυρίως χάρη στον τερματοφύλακα Κρίστινσον. Απελευθερωμένη λοιπόν αναμένεται σήμερα η ΑΕΛ, για να βρει τα γκολ της νίκης και να συνεχίσει να παλεύει για την έκτη θέση.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι προμηνύεται ωραίο. Δεν υπάρχει άγχος στις τάξεις των δύο ομάδων και αμφότερες θα αναζητήσουν τα γκολ. Έτσι, καταλήγουμε στο Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς δύο γκολ) σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Μπιλμπάο

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ και συγκεκριμένα του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ACB βρίσκεται στην 21η «στροφή» της και σήμερα έχει… ματσάρα! Η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Μάλαγα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά για τα πλέι-οφ.

Η Μπιλμπάο εντοπίζεται στην έκτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-8. Η ομάδα είναι νεοφώτιστη και πολλοί την είχαν για… υποβιβασμό. Παρόλα αυτά, οι Βάσκοι διέψευσαν αυτά τα σενάρια και πάνε ολοταχώς για πλέι-οφ. Η Μπιλμπάο διασύρθηκε στα Κανάρια Νησιά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ήταν απλά μια κακή μέρα για την ομάδα του Μουμπρού, που μετράει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς! Μάλιστα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα τςη Βαλένθια με 78-81. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα φαίνεται να είναι πολύ καλή, ενώ η φανέλα είναι… βαριά!

Στην αντίπερα όχθη, η Μάλαγα προέρχεται από την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup! Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν της Τόφας με 76-68 και πανηγύρισαν το επίτευγμά τους. Βέβαια, χρειάστηκε να σπαταλήσουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας για να πάρουν αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα, η Μάλαγα είναι ακριβώς κάτω από την Μπιλμπάο, με μια νίκη λιγότερη. Η κούραση είναι ένα θέμα για τους φιλοξενούμενους, που επίσης δυσκολεύονται πολύ μακριά από το γήπεδό τους. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν ισάριθμες ήττες.

Η Μπιλμπάο είναι πιο φρέσκια και έχει και τη δύναμη της έδρας. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Μάλαγα και να επιστρέψει στις νίκες. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν και στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και την 23η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!