“Έβαψε γαλάζιο” το ντέρμπι με την Υπέρεια ο ΑΟ Ναρθακίου!

“Διπλό” ουσίας και ψυχολογίας πήρε ο ΑΟ Ναρθακίου με τους “γαλάζιους” να παίρνουν μεγάλη νίκη με σκορ 0 – 2 στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Δόξα Υπέρειας σε ένα παιχνίδι με όλα τα “συστατικά” του τοπικού ντέρμπι, στο οποίο οι “γαλάζιοι” χαμογέλασαν σκοράροντας δυο τέρματα “buzzer beater” και έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο.

Έτσι η Δόξα Υπέρειας παρέμεινε στους 35 βαθμούς και είναι στην 5η θέση, ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου έφτασε τους 28 και είναι στην 8η μαζί με τον Ατρόμητο Βαμβακούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετές δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου με τον καθαρό αγωνιστικό χρόνο στο πρώτο μέρος να είναι λίγος και χωρίς καμία ομάδα να μπορεί να βρει ρυθμό.

Ο ΑΟΝ απείλησε με κάποια μακρινά σουτ των Βράκα και Σπανού ενώ στο 42′ ο Σπανός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεωργούλα.

Από την άλλη η Δόξα απείλησε με τους Σπυρόπουλο και Σουλτούκη και στο 44′ ήταν η σειρά της να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Δημητρίου έκανε όμορφη σέντρα από τα αριστερά ο Κουσιώρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ που επιχείρησε όντας αδύναμο μπλόκαρε ο Ζειμπέκης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι όπως ήταν αναμενόμενο πίεσαν περισσότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχοντας ως κύριο μέλημα την αμυντική λειτουργία τους έψαχναν τους διαδρόμους για να βρουν την κόντρα επίθεση και να απειλήσουν.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Υπέρεια, όταν στο 53′ ο Πρίφτης εκτέλεσε το φάουλ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να περνά μόλις πάνω από τα δοκάρια.

Ο Κουσιώρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60′ όταν το πλασέ του από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τζατζάκη στο 72′.

Ο ΑΟ Ναρθακίου βρήκε τους χώρους που ήθελε και απείλησε αρχικά όταν το πλασέ του Βράκα πέρασε λίγο άουτ στο 74′, ενώ στο 78′ ο Σπανός δεν κατάφερε να βάλει σωστά την προβολή στο γύρισμα του Καψιώχα και ο Γεωργούλας μπλόκαρε, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καψιώχα.

Στο 85′ ο Ζειμπέκης μπλόκαρε το πλασέ του Τζατζάκη ενώ η κεφαλιά του Κουσιώρα πέρασε άουτ στο 88′.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση “κλείδωνε” προς το “στείρο” 0 – 0, στο 89′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κόντρα στα σώματα των παικτών του Ναρθακίου ο Καψιώχας πήρε τις κόντρες, η άμυνα της Υπέρειας ήταν ψηλά, βρήκε χώρο, πάτησε περιοχή η μπάλα κατέληξε στον Χρήστο Ζαγγανά και αυτός με πλασέ προ κενής εστίας πέτυχε το 0 – 1.

Ενώ μέσα σε διάστημα δυο λεπτών οι παίκτες του Γιάννη Βασιλείου “χτύπησαν” και δεύτερη φορά όταν ο Σπανός πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γεωργούλα και πέτυχε το 0 – 2, “κλειδώνοντας” έτσι το σπουδαίο “διπλό”.

Η Διοίκηση του ΑΟ Ναρθακίου ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή της ομάδος Νίκο Ζειμπέκη για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα!

Oι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Πρίφτης, Σπυρόπουλος, Δημητρίου (57′ Πατσιούρας), Τραμπάκουλος, Γκατζόγιας, Σαΐτης, Κερμελίδης, Κουσιώρας, Σουλτούκης (70′ Τζατζάκης), Παπαδόντας.

ΑΟ Ναρθακίου ( Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Νταϊάκης, Κατσικόπουλος (55′ Λελεντζής), Αρσενόπουλος (82′ Ζαγγανάς Χρ.), Καψιώχας, Μανταλιάς (68′ Καπετάνος), Βράκας, Σπανός, Καραβαγγέλης.