Κορονοϊός: συναγερμός για πιθανό κρούσμα στον Ευαγγελισμό

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 16:30 της Παρασκευής στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλεύεται ένας άνδρας, περίπου 30 ετών, ο οποίος παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο άνδρας έφθασε από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες και άρχισε να παρουσιάζει συμτπώματα γρίπης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου επικράτησε αναστάτωση. Επί τόπου βρέθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, προκειμένου να συντονίσει τα μέτρα προστασίας.

Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός, με το προσωπικό να λαμβάνει όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία, όπου άρχισε να υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις από τους γιατρούς.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (17:20)

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν  όπως προβλέπεται για να διαπιστωθεί αν ο ασθενής έχει όντως προσβληθεί από τον κορωνοϊό ή αν είναι προσβεβλημένος από κάτι διαφορετικό. Τελικά από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο ασθενής δεν πάσχει από κορωνοϊό.

Θυμίζουμε ότι ανάλογος συναγερμός είχε σημάνει πριν από λίγες ημέρες και στο ΑΧΕΠΑ και τελικά μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ασθενής διαπιστώθηκε ότι δεν πάσχει από τον συγκεκριμένο ιό.