Τίναξε την μπάνκα: Με 4 λίρες κατάφερε να κερδίσει 6,793!

Ένας 19χρονος φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ κατάφερε να βγάλει παρολί με 13 παιχνίδια την Κυριακή! Πόνταρε 4 λίρες και το δελτίο του κέρδισε 6.973 λίρες!

Ο Τζόσεφ Βάμπε κέρδισε πολλά χάρη στο κουπόνι Yes or No της Betfred. Για να εισπράξει το υπέρογκο έπαθλο, έπρεπε να προβλέψει σωστά τα παιχνίδια, στα οποία θα επιβεβαιωνόταν το Goal/Goal και αυτά στα οποία θα επιβεβαιωνόταν το No Goal.

Συγκεκριμένα, προέβλεψε σωστά ότι θα υπάρξει αμφίσκορο στα παιχνίδια Λέστερ – Τσέλσι, Γουότφορντ – Έβερτον, Γουέστ Χαμ – Μπράιτον, Τσάρλτον – Μπάρνσλεϊ, Πρέστον – Σουόνσι, Πορτ Βέιλ – Σάλφορντ και Άλμπιον Ρόβερς – Κόους Ρέιντζερς. Επίσης προέβλeψε σωστά το No Goal στα παιχνίδια Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον, Νιουκάστλ – Νόριτς, Λίβινγκστον – Μάδεγουελ, Ρέιντζερς – Αμπερντίν και Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι!

Το τελευταίο παιχνίδι του δελτίου ήταν το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι και ο φοιτητής Τζόσεφ αγχώθηκε πολύ όταν ο Γκιουντογκάν χτύπησε το πέναλτι, το οποίο ευτυχώς γι αυτόν απέκρουσε ο Γιορίς.

Ο Τζόσεφ δήλωσε: “Το παρακολουθούσα στο σπίτι με το ένα μάτι κλειστό. Το ότι ήμουν αγχωμένος είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.”

Πριν συμπληρώσει το δελτίο στο πρακτορείο της Betfred κοντά στο σπίτι του στο Γκίλντχαλ Πλέις, μελέτησε εκτενώς το κουπόνι, πριν αποφασίσει για τις επιλογές του.

Ο ίδιος συμπλήρωσε: “Τα μελέτησα πολύ τα παιχνίδια, διάβασα αναλύσεις και μετά έκανα τις επιλογές μου. Χοροπηδούσα από χαρά όταν τέλειωσε ο τελευταίος αγώνας. Είναι απίθανο το ότι κέρδισα τόσα πολλά με μόνο 4 λίρες ποντάρισμα. Μόλις εισέπραξα από το πρακτορείο πήγα στην pub και γιόρτασα με τους φίλους μου. Τι θα κάνω με τα λεφτά; Λοιπόν, θα δώσω 1,000 λίρες στη μητέρα μου επειδή την αγαπώ πολύ και μετά θα οργανώσω διακοπές, μου αρέσουν πολύ η Ελλάδα και η Ισπανία”

Πηγή: betarades.gr