“Χόρεψαν” οι Χαλικιώτες στα Φάρσαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Χαμορούσου» στα Φάρσαλα, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλικίου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου διασκεδάζοντας με την Βλάχικη ορχήστρα του Δημήτρη Λεβέντη, ενώ στην εκδήλωση χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Επίσης βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές που εισήχθησαν στις ανώτατες σχολές εκπαίδευσης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση παρέθεσαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, η πρόεδρος του Συλλόγου  Σταυρούλα Ιακωβάκη – Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλικίου Αλέξανδρος Κίτσος και η γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων Σούλα Δρόσου. Επίσης στον χορό παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Φαρσάλων Σοφία Χατζηπλή, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ίφου, Γιάννης Γκέβρος, Ευαγγελία Χαμορούσου, ο τοπικός σύμβουλος Φαρσάλων Κων/νος Βαρακλιώτης, η δημοτική σύμβουλος Μετεώρων Μαρία Τράντου – Βουρλίτση και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκομένους καθώς και τους καταστηματάρχες – χορηγούς από την αγορά των Φαρσάλων και των Τρικάλων.