Οι προτάσεις Κέλλα στον Κικίλια: «Ανάπτυξη των κλινών στη ΜΕΘ, άνοιγμα μονάδας λοιμώξεων και ενίσχυση υποδομών στο ΓΝΛ»

Αποκλειστικά στα μείζονα ζητήματα, που αφορούν τη δημόσια υγεία στο νομό Λάρισας, αναφέρθηκε στην ομιλία του στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, δίνοντας ουσιαστικά “πάσα” στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να τοποθετηθεί σε αυτά, όπερ και εγένετο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος πολιτικός, άριστος γνώστης του χώρου της υγείας, στη σύντομη αλλά ουσιαστική, τοποθέτηση του, ζήτησε την ανάπτυξη όλων των κλινών στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, το άνοιγμα της Μονάδας Λοιμώξεων στο Πανεπιστημιακό – οι υποδομές είναι έτοιμες, χρειαζόμαστε μόνο νοσηλευτικό προσωπικό να ανοίξει η μονάδα – , τόνισε και επιπλέον κονδύλια για την ενίσχυση των υποδομών στο Γενικό Νοσοκομείο, που υστερεί σε εξοπλισμό. Ο Χρήστος Κέλλας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ Λάρισας για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και τα στελέχη της παράταξης, “που αποτελούν το οξυγόνο της και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Κέλλας συνόδεψε τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ήταν παρών στη συζήτηση που έγινε με γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό του ΕΚΑΒ και άλλους εργαζόμενους, «τους καθημερινούς μαχητές της Υγείας», όπως τους χαρακτήρισε, προσθέτοντας πως «επαληθεύεται η δέσμευση της κυβέρνησής μας για μια πολιτική, που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της καθημερινότητας».