“Ηττήθηκε” σε παιχνίδι φωτιά…

Σε ένα παιχνίδι πραγματικά “ακατάλληλο για καρδιακούς” ο ΑΟ Ναρθακίου μπορεί να προηγήθηκε δυο φορές, δέχθηκε την ισοφάριση, “απάντησε” με δική του ισοφάριση στο πρώτο προβάδισμα της Αστραπής Νέας Πολιτείας, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια “απάντηση” και έφυγαν με “διπλό” με σκορ 3 – 4 από το Ναρθάκι.

Ο ΑΟΝ παρέμεινε στους 25 βαθμούς και την 10η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Βράκα να εκτελεί το φάουλ στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ της Νέας Πολιτείας και τον Καψιώχα με κεφαλιά να πετυχαίνει το 1 – 0.

Η Αστραπή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30′ με κοντινό πλασέ του Καλτσά.

Όμως ο ΑΟΝ πήρε αμέσως εκ νέου το προβάδισμα, όταν στο 35′ ο Σπανός σούταρε η μπάλα κόντραρε και ο Βράκας με κεφαλιά στο “ριμπάουντ” πέτυχε το 2 – 1.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους η Νέα Πολιτεία ισοφάρισε και πάλι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Βράκα και καταλογίστηκε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φούντας ο οποίος νίκησε τον Ζειμπέκη και πέτυχε το 2 – 2.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα, όταν ο Φούντας με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2 – 3 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν “άμεση απάντηση” καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Νταιάκης έκανε την σέντρα και ο Βαρελάς με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 3.

Η αναμέτρηση είχε σε όλη την διάρκεια της “άγρια ομορφιά” με πολλές καλές στιγμές και χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.

Εν τέλει στο 85′ ο Ταρταμπούκας έκανε το σουτ ο Ζειμπέκης απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο Ζήσης με πλασέ πέτυχε το τελικό 3 – 4.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Κατσικόπουλος (70′ Λελεντζής), Νταιάκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας , Ζαγγανάς Χρ. (46′ Καπετάνος) , Σπανός, Βράκας, Βαρελάς (80′ Μπούμπας).