Ηττήθηκε η Αναγέννηση…

Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων στην έδρα της, στο Βασιλί από τον Προμηθέα με σκορ 1-5 για το πρωτάθλημα της Α1΄ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Σεΐζης στο 10΄άνοιξε το σκορ, ο Δολμές στο 35′ διπλασίασε τα τέρματα, και δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Πότσης έκανε το 0-3.

Στην επανάληψη στο 47΄η Αναγέννηση ζήτησε καταφανέστατο πέναλτι από τον ρέφερι σε ανατροπή του Σαλή, το οποίο δεν δόθηκε, με τον ίδιο παίκτη στο 75′ να μειώνει για τους γηπεδούχους με διαγώνιο σουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, Πότσης και Παιτέρης στο 76′ και στο 79΄αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι κάνουν νέο ξεκίνημα, πλαισιώνοντας πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή τους.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Ρόφαλης): Ρόφαλης, Βλαχάκης, (75′ Αγ. Φρρόκο), Κούρο (70′ Τσιοβάρας), Τζιλήρας, Μπανιάς, Θλιβερός, Σαλής, Φωτογιάννης (60′ Θέος), Καρακώστας, Κατμέρος (76′ Αλ. Φρρόκο), Δημ. Δημουλάς.

Προμηθέας: Πανδρεμένος, Παιτέρης, Ψύρρας, Χατζησαβίδης, Καρβουνάρης, Αλιού, Σεΐζης, Κώστας (63′ Καπετανόπουλος, 73′ λτ Μήτρος), Κατσαμπέλας (65′ Τσούτσας), Πότσης , Δολμές.