“Διπλό” για την Υπέρεια, στο ντέρμπι της Βαμβακούς!

Η Δόξα Υπέρειας ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς με τους “μαυραετούς” να παίρνουν σπουδαίο “διπλό” με σκορ 0 – 1.

Έτσι η Δόξα έφτασε τους 35 βαθμούς και είναι μαζί με την Αστραπή Νέας Πολιτείας στην 4η θέση όντας στο -2 από Βούναινα, Πύρρο και Παναγροτικό Νίκαιας που μοιράζονται την κορυφή στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ μετά και το πέρας της 18ης αγωνιστικής. Ο Ατρόμητος από την άλλη με 27 βαθμούς παρέμεινε στην 8η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο δίχως όμως να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία και στο 20′ είχαμε μια φάση η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους, όταν ο Τασιόπουλος πάτησε περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση και ενώ ήταν σε θέση τετ α τετ με τον κ. Κουκούλη να δείχνει “παίζεται” σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθηκαν έντονα για πέναλτι.

Εν συνεχεία η Δόξα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή και απείλησε με τον Τζατζάκη ο οποίος αρχικά έκανε το πλασέ στο 25′ με την μπάλα να σταματά αρχικά στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην “καρδιά” της περιοχής και με πλασέ νίκησε τον Σακελλαρίου για το 0 – 1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πίεσε, η Δόξα έψαξε την “κόντρα” επίθεση όμως οι δυο άμυνες εξουδετέρωναν κάθε επιθετική προσπάθεια και το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης, δίχως κάποια μεγάλη ευκαιρία, πέραν κάποιων άστοχων προσπαθειών και για τις δυο ομάδες.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Βασιλόπουλος, Μακρής, Κίτσος, Αζάς, Αγγελόπουλος, Βόπης (80′ Φλώρος), Χρόνης (55′ Τσιτσικλής), Αρσενόπουλος (57′ Μπερσιάνης), Τασιόπουλος, Μουτκανάς.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Πρίφτης, Σπυρόπουλος, Δημητρίου, Τραμπακούλος, Γκατζόγιας, Ντόντος, Παπαδόντας (89′ Παπαδόπουλος), Σουλτούκης (65′ Πατσιούρας), Κερμελίδης (60′ Κουσιώρας), Τζατζάκης (87′ Τσιούρης Γ).