Κακή εκκίνηση και ήττα για τον Αχιλλέα…

Την ήττα με σκορ 1 – 2 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα του από τον Σμόλικα Φαλάνης και έτσι παρέμεινε στους 19 βαθμούς και την 10η θέση της βαθμολογίας μετά από 19 αγωνιστικές.

Οι κιτρινόμαυροι πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα καθώς στο 7′ ο Μπόντε τσίμπησε την μπάλα από τον Χρήστο Πετράκη σε μια φαινομενικά ακίνδυνη μπαλιά στα πλάγια της περιοχής, ο Πετράκης τον ανέτρεψε και υπέπεσε στην παράβαση του πέναλτι (σ.σ. τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που οι παίκτες του Αχιλλέα υποπίπτουν σε παράβαση πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κολοβός ο Κουσιάς έπεσε σωστά όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με την βοήθεια του δοκαριού.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την ψυχολογία υπέρ τους η μεσοαμυντική γραμμή του Αχιλλέα αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και μπορεί οι Πίρε και Μπόντε να μην τα εκμεταλλεύτηκαν όμως ο Μπέτσης στο 25′ έγινε αποδέκτης πάσας μετά από λάθος υπολογισμό της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 0 – 2.

Ο Αχιλλέας αντέδρασε και στο 27′ ο Μάνος Πετράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Αναγνώστης τον έβγαλε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 35′ ο Αναγνώστης κέρδισε την προσωπική μονομαχία και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γραβάνη και πέτυχε το 1 – 2.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δυο πολύ καλές στιγμές με τους Γαγάρα και Τλούπα με τα σουτ που επιχείρησαν να καταλήγουν λίγο άουτ.

Ενώ ο Σμόλικας απάντησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μπόντε στο 46′ όταν από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν την ισοφάριση, δίχως όμως την μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 60′ όταν ο Μάνος Πετράκης έπιασε την κεφαλιά με τον Γραβάνη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Σμόλικας έχασε ακόμη μια καλή στιγμή στο 75′ όταν ο Μπόντε πλάσαρε με τον Κουσιά να μπλοκάρει.

Από εκεί και έπειτα ο Αχιλλέας πίεσε ασφυκτικά και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, όταν στο 80′ ο Πατσιούρας έκανε την σέντρα ο Γραβάνης έδιωξε ο Τλούπας προσπάθησε να τον “κρεμάσει” με κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 87′ το σουτ του Τλούπα σταμάτησε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα του κ. Καπελιάνη καταγράφηκε στο 90+3′ όταν η κεφαλιά του Κομισόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Θ., Πετράκης Χρ., Μπερσιάνης (89′ Ιμεράι), Πατσιούρας (77′ Κατσανάκης), Τλούπας, Κομισόπουλος, Παρθένης (80′ Καναβός), Γαγάρας, Αναγνώστης, Πετράκης Μ.

Σμόλικας Φαλάνης: Γραβάνης, Γκατζούρας, Σκούπρας, Κολοβός, Ζαμπέτας, Λάλλος, Μολάς, Πίρε, Μπέτσης, Μπόντε, Κακαζούκης.

Έπαιξαν και οι: Γκατζούλης, Χασιώτης, Τσιρογιάννης, Γουλούλης.

Τριπλέτα: Ντελέζος, Νίκζας, Γκαρέλης