Επέστρεψαν τα χαμόγελα με εμφατικό “διπλό” για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Με εμφατικό σκορ (2 – 4) ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κέρδισε τον Αμπελωνιακό στο μεταξύ τους ματς για τη 19η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ με αυτή τη νίκη έφθασε τους είκοσι οκτώ βαθμούς και συνεχίζει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας μάλιστα και κοντά στις πρώτες θέσεις!

Από την άλλη, ο Αμπελωνιακός του Βασίλη Ταχτιντή δεν αποκόμισε κάτι θετικό από το παιχνίδι κι έμεινε στους οκτώ βαθμούς και τη τελευταία θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 7ο μόλις λεπτό, ο Κωνσταντίνος Ζάχος που επέστρεψε από τραυματισμό «άνοιξε» το σκορ για την Αμπελιά και ο Αντώνης Γκαραλιάκος διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων» στο 33′.

Δύο λεπτά μετά, σε προσπάθεια να διώξει από την άμυνα της Αμπελιάς ο Σωτήρης Περδίκης σημείωσε αυτογκόλ και το 1 – 2 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Με την εκκίνηση της επανάληψης ο Κώστας Πράπας με δικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3, ενώ στο 58ο λεπτό ο Βαγγέλης Χατζούλης μείωσε σε 2 – 3 για τον Αμπελωνιακό.

Μάλιστα, το συγκρότημα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ δεν έμεινε σε αυτό το σκορ, καθώς τρία λεπτά μετά και στο 61′ ο Κωνσταντίνος Ζάχος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έτσι η Αμπελιά διεύρυνε το σκορ σε 2 – 4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Βασίλης Ταχτιντής): Βραζιτίκος, Βούκιας, Κυρίτσης (46′ Γωγάκος), Μεσημέρης (59′ Κάτσης), Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξανδρής, Χατζούλης, Κουδέρης (68′ Αλεξόπουλος Στ.), Χατζηλιόντας, Μπαρούτζας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης (65′ Τέρπος), Σταθάκος, Σελήνης, Ποτόσογλου, Καρέντζος, Περδίκης, Κορδαλής, Πράπας, Γκαραλιάκος, Πλιάγκας (78′ Ηλιούδης), Ζάχος (62′ Μαγκούτας).

Διαιτητική Τριπλέτα: Αγγελούλης, Παπαγεωργίου, Σκυβαλίδας.