Γ.Σ. Φαρσάλων: Έκτακτη Συνέλευση για την άμεση βιωσιμότητα του Συλλόγου

Έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την άμεση βιωσιμότητα του Συλλόγου ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού εκπέμπουν SOS και καλούν την ερχόμενη Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο Φαρσάλων και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όλους τους φορείς της Επαρχίας με κύριο θέμα την άμεση βιωσιμότητα του ιστορικού Συλλόγου.

Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Έρη Σιώμου μας ενημέρωσε ότι η Διοίκηση του Συλλόγου καλεί τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μάκη Εσκίογλου, όλους τους πολιτικούς φορείς, τους επαγγελματικούς φορείς, τους χορηγούς μεγάλους και μικρούς του Συλλόγου, τους αθλητικούς φορείς και όλους τους πολίτες της Επαρχίας σε μια κρίσιμη γενική συνέλευση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γυμναστικός πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας και είναι στην 5η θέση μετά από 16 αγωνιστικές.

Η συγκεκριμένη συνέλευση αναμένεται να κρίνει πολλές και άμεσες εξελίξεις εν όψει της λειτουργίας του Συλλόγου και των τμημάτων υποδομής του.