“Βασίλεψαν” στο Ευύδριο Φαρσάλων

Βασίλεψε ο επιμορφωτικός εκπολιτιστικός Σύλλογος Eυυδρίου και η Κοινότητα Μεγάλου Ευυδρίου Φαρσάλων, στο πρώην Δημαρχείο Ενιπέα στο Μεγάλο Ευύδριο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και επισήμων καθώς και αρκετοί πρόεδροι και μέλη κοινοτήτων και πολιτιστικών συλλόγων. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Νικ. Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Χρ. Μπασαγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φαρσάλων κ.κ. Δημήτρης Γούσιας και Γιάννης Γκέβρος ο πρόεδρος της κοινότητας Κατωχωρίου κ. Βασ. Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επαρχίας Φαρσάλων «ο Ενιπέας» κ. Αθανάσιος Καραΐσκος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγάλου Ευυδρίου κ.Νίκος Γούσιος και ο πρόεδρος του Επιμορφωτικού εκπολιτιστικού συλλόγου Ευυδρίου κ.Αλέξανδρος Ζάντζας. Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τοπικά εδέσματα από τα μέλη του συλλόγου.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με πολλές δράσεις στη κοινότητα. Επίσης ο επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ευυδρίου και η Κοινότητα Μεγάλου Ευυδρίου ευχαριστούν τους κατοίκους της κοινότητας για τη βοήθεια για τη πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.