Κοπή πρωτοχρονιατικης πίτας των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 28 Ιανουαρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στη Λάρισα.

Οι παριστάμενοι ευλογήθηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, ο οποίος και ευχήθηκε σωματική και πνευματική υγεία.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, στη σύντομη αναφορά του, ευχήθηκε υγεία και ευημερία με την ελπίδα να ανακάμψει η πραγματική οικονομία μετά από μια δεκαετή «ασφυκτική» ύφεση. «Η νέα χρονιά μας βρίσκει ακόμα πιο δυνατούς, γεννάει προσδοκίες ελπίδες και οι στόχοι που έχουμε θέσει ως ΣΘΕΒ είναι υψηλοί…Ως επιχειρηματικός κόσμος προσδοκούμε να γίνουν περισσότερες δράσεις προς την κατεύθυνση της ενθάρρυνσης νέων επενδύσεων και της ολοκλήρωσης των διαρθρωτικών παρεμβάσεων. Θέλουμε να προτρέψουμε την πολιτεία να καλλιεργήσει ένα γόνιμο έδαφος στο οποίο οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να απελευθερώσουν τις δυνάμεις τους και να προσθέσουν αξία στην εθνική οικονομία για το καλό του τόπου μας, που επενδύουμε και παράγουμε. Ο ιδιωτικός τομέας είναι η ατμομηχανή της Ελλάδος και πρέπει να τον στηρίξουμε.

Η Διοίκηση του ΣΘΕΒ εύχεται στα μέλη του και στην κοινωνία της Θεσσαλίας καλή χρονιά ενώ υπόσχεται πως θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, που θα έχουν ως κύριο στόχο την εξωστρέφεια των μελών του και τη συνεργασία τόσο μεταξύ τους όσο και με την κοινωνία και τους φορείς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλίας ενώ παρέστη εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς, και εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Δεληγιάννης.


Tρεις τυχερούς ανέδειξε η βραδιά καθώς τρία και τα φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε ένα γούρι, σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ “EFILIAL TRAVEL” αλλά και μία επαναφορτιζόμενη κάρτα για την κάλυψη εταιρικών εξόδων των εργαζομένων μιας επιχείρησης, προσφερόμενη από τηνVOUCHER SERVICES AE – EDENRED.