Με τον δήμαρχο Φαρσάλων συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ

Συνάντηση εργασίας είχαν το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου με τον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ κ. Ελευθέριο Φουρκιώτη στο δημαρχείο της πόλης. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η γεωπόνος και συντονίστρια του Leader της ΑΕΝΟΛ κ. Σεβαστή Μπασδέκη, το μέλος της διοίκησης της ΑΕΝΟΛ και δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων κ. Δημήτρης Γούσιας, καθώς και ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Φαρσάλων κ. Αναστάσιος Λιαπής.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά τις δυνατότητες συνεργασίας, εστιάζοντας κυρίως στην εκπόνηση μελετών από την Αναπτυξιακή Εταιρία για λογαριασμό του δήμου Φαρσάλων, ώστε εν συνεχεία ο τελευταίος να είναι έτοιμος για την ένταξη των έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε μία πρώτη χαρτογράφηση των αναγκών του δήμου Φαρσάλων που θα μπορούσαν να υποστηριχθούν μελετητικά από την ΑΕΝΟΛ, ενώ στο προσεχές διάστημα συμφωνήθηκε η διεξαγωγή μίας νέας συνάντησης, ώστε ο δήμος να καταθέσει αναλυτική πρόταση για αναγκαίες μελέτες. Παράλληλα, θα συζητηθούν διεξοδικότερα και οι τρόποι συνεργασίας μέσα από τη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.