Έκοψε την πίτα το Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Φαρσάλων πραγματοποίησε γενική συνέλευση και κοπή πίτας. Ομιλητές ήταν ο Απ. Αναγνώστου πρόεδρος του Συνδικάτου και ο Δημ. Τζημούλης, οικοδόμος αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας. Μεταξύ άλλων στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στις μάχες που έδωσε η εργατική τάξη ενάντια στην επικίνδυνη γραμμή των επαγγελματικών ταμείων και ιδιωτικής ασφάλισης, που προωθεί και υποστηρίζει η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τους βιομηχάνους και εφοπλιστές, στα οποία συμφωνεί και το Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων.

Επίσης ανέφεραν ότι οι κυβερνώντες προωθούν και στηρίζουν την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης την αρπαγή και το τζογάρισμα των αποθεματικών των ταμείων μας και όλα αυτά για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Επισήμαναν τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή ότι είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές για το λαό μας και για τους λαούς της ευρύτερης περιοχής. Στην συνέχεια πρόσθεσαν οτι, οι εργαζόμενοι πρέπει να επαγρυπνούν για τις αιτίες που οξύνουν την επίθεση της κυβέρνησης των επιχειρηματικών ομίλων και των ιμπεριαλιστικών γερακιών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στους λαούς. Η μετατροπή της Ελλάδας σε ΑμερικανοΝΑΤΟικο ορμητήριο όπως επιβεβαίωσε και η πρόσφατη συμφωνία ΗΠΑ -Ελλάδας που μετέτρεψε τη χώρα σε μια μεγάλη βάση των ΗΠΑ και με τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στο Άκτιο, έχοντας έναν τεράστιο κίνδυνο αφού μετατρέπει την Ελλάδα σε στόχο των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων.

Κλείνοντας τόνισαν πως έτσι είναι η άλλη όψη του νομίσματος της αντιλαϊκής πολιτικής που υπηρετούν με συνέπεια η ΝΔ και τα άλλα κόμματα που υπηρετούν το κεφάλαιο. Στην συνέχεια έγινε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδικάτου.