Ήττα με “παράπονα” για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ηττήθηκε με σκορ 2 – 1 στην έδρα του Δαμασιακού με αρκετά παράπονα των φιλοξενούμενων για την διαιτησία της αναμέτρησης και συγκεκριμένα για τον τρόπο επίτευξης του δεύτερου τέρματος του Δαμασιακού.

Έτσι ο Αχιλλέας παρέμεινε στους 19 βαθμούς και την 10η θέση μετά από 18 αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 30′ όταν ο Θανάσης Τσούλης έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, έσπασε στον Δημήτρη Τσούλη με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να πλασάρει προ κενής εστίας καθώς πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65′ με κεφαλιά του Λούτσου.

Ενώ στο 74′ ο κ. Αγγελούλης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μπερσιάνη υπέρ του Δαμασιακού.

Ο Τσιάλτας εκτέλεσε ο Κουσιάς απέκρουσε με τον βοηθό να δίνει επανάληψη καθώς θεώρησε ότι ο Κουσιάς κουνήθηκε και πέρασε από την γραμμή.

Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όμως η απόφαση δεν άλλαξε ο Τσιάλτας εκτέλεσε και πάλι και πέτυχε το 2 – 0.

Ο Αχιλλέας πίεσε και κατάφερε να μειώσει με υπέροχο γκολ του Νίκου Συράκου στο 85′ ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Δαμασιακού και πέτυχε το 2 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας πίεσε και έχασε δυο καλές στιγμές με τον Τλούπα όμως το 2 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Χρήστος Λιάπης): Μιγδάνης, Πούτας, Γεωργατζιάς, Ιωαννίδης (73′ Μπακαΐμης), Καρακάνος, Δούκας, Τσιάλτας (83′ Ραπτοτάσιος), Μουσιάρης Δ., Παπαγεωργίου (90’+1′ Παπαδόπουλος), Γελαλής, Λούτσος (73′ Λέτσιος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Α., Πετράκης Χ., Κομισόπουλος, Τσούλης Δ. (66′ Υμεράη), Τλούπας, Καναβός (56′ Συράκος), Παρθένης Λ, Γαγάρας (56′ Πετράκης Εμ.), Κατσανάκης (60′ Μπερσιάνης), Πατσιούρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Γκουγκότης, Μπατζιανούλης.