Έντος έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ηττήθηκε με σκορ 0 – 2 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Αετό Μακρυχωρίου για την 18η αγωνιστική της “μεγάλης” κατηγορίας.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στους 25 βαθμούς και την 7η θέση του πρωταθλήματος μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αμπελιά να μπαίνει “φουριόζα” και να χάνει δυο μεγάλες ευκαιρίες, όταν το σουτ του Γκαραλιάκου στο 4′ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 8′ ο Πλιάγκας σούταρε δυνατά με τον Στάμελο να τον σταματά εντυπωσιακά.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 15′ όταν ο Κλούρας έπιασε σουτ στην κίνηση από πολύ μακριά με τον Κουκούτση να διώχνει σωτήρια, ενώ ο τερματοφύλακας της Αμπελιάς έβαλε “στοπ” και στην κεφαλιά του Κουμπούρα δέκα λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεσαν και στο 55′ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μάντζαρη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ενώ στο 60′ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αγγέλη με τον αμυντικό της Αμπελιάς να βλέπει και δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Κολοβός με εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 0 – 2.

Η Αμπελιά βγήκε μπροστά και έχασε μια καλή στιγμή όταν το πλασέ του Πράπα σταμάτησε με υπερένταση ο Στάμελος ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μάντζαρη να χάνει μεγάλη ευκαιρία και τον Κουκούτση να τον σταματά στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Στο 83′ ο Παρασκευούδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε και αυτός αφήνοντας τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με εννέα ποδοσφαιριστές.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Αγγέλης, Ποτόσογλου, Σελήνης, Σταθάκος, Κορδαλης (72′ Παρασκευούδης), Καλουσης (68′ Ζάχος), Πλιάγκας (80′ Μαγκουτάς), Πραπας (85′ Ηλιούδης), Γκαραλιάκος, Περδίκης.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Μπενεχούτσος, Κλούρας, Αλεξανδρής Μάντζαρης, Κατσαμάγκας. Έπαιξαν και οι: Κολοβός, Μητρούσκας, Παπαδόπουλος, Λάλλας.