Χαρακόπουλος: Η δουλειά του Μάξιμου κορμός της νομοθετικής πρωτοβουλίας για δημογραφικό!

Ευχαριστίες στον βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο για την «πολύ λεπτομερή δουλειά ουσίας για το δημογραφικό» που έκανε ως αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό, για την οποία όπως είπε «η αλήθεια είναι ότι αποτέλεσε πολύ μεγάλο κορμό της νομοθετικής πρωτοβουλίας μας για την αντιστροφή της αρνητικής τάσης του δημογραφικού» διατύπωσε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής της διάταξης για τη χορήγηση επιδόματος 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, καλωσορίζοντάς την υφυπουργό στη Λάρισα, όπου βρέθηκε για το 2ο Ευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Φόρουμ, αναφέρθηκε «στη στενή συνεργασία» που είχαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό, στην οποία διετέλεσε αντιπρόεδρος εκ μέρους της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, εξέφρασε τη χαρά του «που μέτρα που είχαν προταθεί για την αναστροφή της δημογραφικής απίσχνασης υλοποιούνται άμεσα από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του κυβερνητικού έργου, σημειώνοντας ότι «ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόσο πυκνό νομοθετικό έργο στους πρώτους έξι μήνες κυβέρνησης». Υπογράμμισε πως «τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διακυβέρνησης είναι θετικά, όπως αναγνωρίζει η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού», ενώ για την υπερψήφιση του νέου εκλογικού νόμου υποστήριξε ότι «πρωτίστως στοχεύει στη σταθερότητα που είναι προϋπόθεση ανάπτυξης».

Από την πλευρά της η υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου σημείωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον βουλευτή μας τον κ. Χαρακόπουλο, διότι η αλήθεια είναι ότι η συνεργασία μου μαζί του είναι εδώ και χρόνια πλέον. Και η δουλειά του, η πολύ λεπτομερής και η δουλειά ουσίας, που είχε κάνει για το δημογραφικό, η αλήθεια είναι ότι αποτέλεσε πολύ μεγάλο κορμό της νομοθετικής πρωτοβουλίας μας για την αντιστροφή της αρνητικής τάσης του δημογραφικού».

Δείτε την αντιφώνηση της υφυπουργού στον Μάξιμο Χαρακόπουλο: