“Καθάρισε” ο Γκατζόγιας για τον “άσσο” της Υπέρειας!

Η Δόξα Υπέρειας προσπέρασε το εμπόδιο του Λαρισαικού με σκορ 3 – 0 στην έδρα της και πρόσθεσε άλλους τρεις πόντους στο “σακούλι” της στην προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας το συγκρότημα του Γιώργου Λυκοκώστα.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 32 βαθμούς και είναι μαζί με την Αστραπή Νέας Πολιτείας στην 4η θέση μετά από 17 αγωνιστικές.

Το πανηγυρικό κλίμα της νίκης και της καλής εμφάνισης για την ομάδα της Υπέρειας επισκίασε ο υποφαινόμενος σοβαρός τραυματισμός του Αρσένη στο 15′ όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας εύχεται περαστικά στον Αρσένη, του αφιερώνει την νίκη και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Παπαδόντα να “σερβίρει” από εκτέλεση φάουλ στο 18′ και τον Γκατζόγια με προβολή να ανοίγει το σκορ.

Ο Κερμελίδης στο 30′ αστόχησε από θέση τετ α τετ.

Στο 60′ ο Παπαδόντας και πάλι έκανε όμορφη κούρσα και πάσα και ο Πατσιούρας με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Δημήτρης Γκατζόγιας στο 70′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για τρίτη φορά και σημείωσε το 3 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Πρίφτης, Σπυρόπουλος, Δημητρίου, Τραμπακούλος, Γκατζόγιας, Ντόντος (70′ Τσιούρης Γ.), Αρσένης (15′ λ.τ Πατσιούρας) , Παπαδόντας (85′ Πίσλι), Σουλτούκης (75′ Ζαχαράκης), Κερμελίδης.