Φάρσαλα: Κλέβουν αγροτικά και μετασχηματιστές

Ασύλληπτοι παραμένουν οι άγνωστοι δράστες και IX φορτηγών αυτοκινήτων Αλλά και μετασχηματιστών της ΔΕΗ, κλοπές που φαίνεται ότι σχετίζονται μεταξύ τους. Αυτό το συμπέρασμα μπορεί να εξάγει κάνεις από τη χθεσινή κλοπή μετασχηματιστή, στην Αύρα Φαρσάλων. Και αυτό γιατί εγκατέλειψαν το μετασχηματιστή δίπλα σε δίκτυο άρδευσης χωραφιού αλλά και το επίσης κλεμμένο αγροτικό φωνητικό, προφανώς λόγω βλάβης και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πρόκειται για ένα αγροτικό φορτηγό μάρκας Toyota Hilux που, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του ΑΤ Φαρσάλων, που έσπευσαν στο σημείο ήταν σε “κακή” κατάσταση, ενώ είχε κλαπεί την περασμένη Κυριακή από την περιοχή της Νέας Αγχιάλου.

Όπως επισημαίνεται το σοβαρό αυτό πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, έχει πάρει την μορφή μάστιγας, στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, με τις κλοπές μετασχηματιστών να ξεπερνούν τις δέκα και το φαινόμενο να βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο δεκαήμερο. Ειδικότερα, τα κρούσματα των κλοπών παρουσιάζονται κοντά σε χωράφια, στις περιοχές Βασιλικά, Άγιος Χαράλαμπος με τα περισσότερα περιστατικά κλοπής μετασχηματιστών στην περιοχή της Αύρας Φαρσάλων. Για την δράση και τον εντοπισμό τους διεξάγει έρευνα το Α.Τ.Φαρσάλων.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία