“Πέρασε” από το Ναρθάκι ο Π.Ο.Ε.

Ο ΑΟ Ναρθακίου προσπάθησε, στάθηκε επάξια κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη πρόκριση στην φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας με σκορ 0 – 3.

Ο ΠΟΕ είχε την υπεροχή των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πάλεψαν και έβαλα δύσκολα για το μεγαλύτερο διάστημα όμως οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το διπλό πρόκρισης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΟΕ να πιέζει και στο 34΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πεπκολάι εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Νταμπώσης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ζειμπέκη και πέτυχε το 0 – 1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να “απαντήσουν” και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με κορυφαία ένα πλασέ του Καψιώχα το οποίο πέρασε λίγο άουτ μετά την πάσα του Βράκα στο 63′.

Στο 70′ Καραγκούνης και Ζηρδέλης συνδυάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να κάνει ένα όμορφο πλασέ το οποίο κατέληξε στο “παραθυράκι” του Ζειμπέκη για το 0 – 2.

Το τελικό 0 – 3 το σημείωσε στο 75′ ο Πεπκολάι με δυνατό σουτ αφότου πρώτα η μπάλα είχε σταματήσει στο δοκάρι από την κεφαλιά του Περτζιόνι.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Κατσικόπουλος (62’ Λελεντζής), Νταιάκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας (76’ Μπουλούτσος), Καραβαγγέλης (83’ Μπούμπας), Σπανός, Βράκας, Βαρελάς (76 Ζαγγανάς).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας, Μπουσιάς, Νταμπώσης, Λαγός (λ.τ.55’ Καραγκούνης), Περτζιόνι, Αθανασούλης, Πεπκολάι (79’ Παναγιώτου), Πετάνι, Ζηρδέλης, Ματούλας (77’ Καλαϊτζίδης), Μπαρλαγιάννης (46′ Λαζαρίδης).

Τριπλέτα: Βασιλός Γκαρέλης, Παπαγεωργίου