Πανηγυρίζουν οι φανατικοί: Tεράστια αλλαγή που φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Καφέ της Χαράς»

Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» έφερε μία απροσδόκητη επιτυχία στον ΑΝΤ1 καθώς όλες οι άλλες επιστροφές σειρών, σε άλλα κανάλια, δεν είχαν την υποδοχή του «Καφέ».

Τα σενάρια που έχουν γραφτεί ως τώρα από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά είναι για 10 επεισόδια και στα 5 από αυτά μόνο θα πρωταγωνιστεί η Ρένια Λουιζίδου ως η πρωτευουσιάνα Χαρά. Στα υπόλοιπα επεισόδια προστίθεται ο χαρακτήρας της Ζέτας Δούκα.

Οι φανατικοί όμως της σειράς επιμένουν και βομβαρδίζουν με μηνύματα τον σταθμό και τους δημιουργούς για να βλέπουν περισσότερες σκηνές με τον Περίανδρο και τη Χαρά μαζί, αφού αυτοί οι δύο είναι το πιο εμβληματικό ζευγάρι της σειράς.

Σύμφωνα με «Page 2» της «Νέας Σελίδας» που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, το σεναριακό δίδυμο σκέφτεται σοβαρά να ακούσει το αίτημα αυτό και να προσθέσει σκηνές με τη Χαρά και στα υπόλοιπα πέντε επεισόδια, παρότι τα σενάριά τους είναι ήδη γραμμένα και επιμελημένα.

Εκτός αυτών των σκηνών, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναζητείται ο τρόπος να επιστρέψει στη σειρά η Σοφία Μουτίδου ως δασκάλα του χωριού.

Πηγή:dailymedia.gr