“Ξύπνησαν” μνήμες, τίμησαν και διασκέδασαν Γυμναστικός Σύλλογος και Αχιλλέας Φαρσάλων!!!

Παρουσία αθλητών, παλαίμαχων, παραγόντων και αρκετών Φαρσαλινών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, κοινή η εκδήλωση των δυο Φαρσαλινών σωματείων, του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, όπου “ξύπνησαν” μνήμες, τίμησαν και διασκέδασαν!

Η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις σε παλιές και νέες δόξες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ της επαρχίας Φαρσάλων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση παρέθεσαν, οι πρόεδροι των δυο Συλλόγων κ.κ Σιώμου Έρη και Αθανάσιος Λέφας , ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημ. Μπουχλαριώτης, ο κ. Τάκης Παραφέστας, ο κ. Βασ. Λιούπης η κ. Ευαγ.Νταραγιάννη.

Συγκεκριμένα, από τον Αχιλλέα Φαρσάλων βραβεύτηκαν οι κ.κ. Παραφέστας Τάκης, Χατζημήτρος Νικόλαος, Βουλγαράκης Σωτήρης, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Τσιανάκας Βασίλης, Παπαδόπουλος Αποστόλης, Κορδαλής Παναγιώτης.

Από τον Γ.Σ.Φαρσάλων βραβεύτηκαν οι κ.κ. Τάκης Μόκας, Κων/νος Τασόκας, Αντωνόπουλος Κώστας, Βερόγγος Αργύρης, Τσαπραίλης Χρήστος, Μπανάκας Ευάγγελος, Αντωνόπουλος Δημήτρης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Δαμιανός Κων/νος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χατζηπλή Σοφία, Γκατζόγιας Νικόλαος, Κουκουλιός Σταύρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μπρόζος Κων/νος, Γούσιας Δημήτρης, Τριάντης Ιωάννης, οι τοπικοί σύμβουλου κ.κ Φωτεινή Πιτσιάβα και Ντίνος Βαρακλιώτης, πρόεδροι και σύμβουλοι των τοπικών κοινοτήτων.

Ακολούθησε λαϊκόδημοτικό πρόγραμμα από τους Φαρσαλινούς τραγουδιστές, Γιάννη Γκόβαρη και Κατερίνα Τασιόπουλου και τον Ζάντζα Αλέξανδρο στο μπουζούκι με την πολυμελή ορχήστρα τους.

Δείτε φωτογραφίες