Όλα μοιρασμένα στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Κουτσόχερο και Χαλκιάδες

Ισόπαλο με σκορ 1 – 1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας ανάμεσα σε Φορτούνα Κουτσοχέρου και Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Έτσι οι δυο ομάδες μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής παρέμειναν αμφότερες στους 25 βαθμούς και την δεύτερη θέση, όντας στο -4 από την Νεάπολη και την κορυφή.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους όταν μόλις στο 5′ ο Γαρυφάλλοπουλος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Χρήστου Γκουνάρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έγραψε το 1 – 0.

Οι Χαλκιάδες ισορρόπησαν εν συνεχεία και στο 20′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη, ο Κολοβός απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Ζαχόπουλος με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 32’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Σιδηρόπουλος, με τον Σκέγια να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά η μπάλα βρήκε στα σώματα, ο Πέτσας έκανε την δεύτερη κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στον Κολοβό.

Στο 50′ οι Χαλκιάδες κατάφεραν να σκοράρουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Αντωνιάδης εκτέλεσε από μακρινή απόσταση φάουλ και με μια “οβίδα” νίκησε τον Κολοβό και ισοφάρισε.

Η Φορτούνα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58′ όταν η κεφαλιά του Παζάρα σταμάτησε στο δοκάρι του Ραπτόπουλου.

Ενώ στο 75’ για τον Μέγα Αλέξανδρο ο Γκουνάρας Χρήστος έφυγε στην αντεπίθεση “έσπασε” την μπάλα στον Πέτσα αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στην γραμμή αντίπαλος αμυντικός.

*Οι Χαλκιάδες ευχαριστούν για την άψογη φιλοξενία την ομάδα του Κουτσόχερου.

Οι Συνθέσεις

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Καρβούνης, Καλφούντζος Κ., Τσιαδήμος, Μπακογιάννης, Τσιάμης Βαλ., Σιούτας (66’ Τάσιος), Τσιάμης Γ., Γαρυφαλλόπουλος (55’ Μήχος), Παζάρας (80’ Χατζής), Καλφούντζος Η. (85’ Τσιούτσιας).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Λάμπρου (80’ Νασιούλας), Γκουνάρας Σ., Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκέγια, Μπατζιανούλης, Πέτσας, Γκουνάρας Χ. (46’ Κυριάκου).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Γκόγκος, Γκουγκότης.