Μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Πράπα ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα κατάφερε να περάσει άνετα με σκορ 0 – 3 από την έδρα της Λάρισας 2012 και να πάρει “διπλό” ουσίας και ψυχολογίας.

Έτσι η Αμπελιά έφτασε τους 25 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, όντας στο -4 από την τετράδα μετά από 17 αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να “καθαρίσει” νωρίς την υπόθεση νίκη και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Πράπα, Μπαλαμπάνο και Γκαραλιάκο.

Ο Πράπας στο 26′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από μακρινή σέντρα του Καλούση και να διώξει το βάρος από τα πόδια των παικτών της Αμπελιάς.

Ο ίδιος παίκτης με μονοκόμματο σουτ σημείωσε και το 0 – 2 με το “καλημέρα” του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 51′, έπειτα από όμορφη πάσα του Σταθάκου.

Το τελικό 0 – 3 έγραψε ο συνήθης “ύποπτος” Αντώνης Γκαραλιάκος ο οποίος με όμορφο πλασέ ψηλοκρέμασε τον αντίπαλο κίπερ στο 75′ της αναμέτρησης “κλειδώνοντας” την υπόθεση νίκη, μετά από πολύ έξυπνη πάσα του Κορδαλή.

Έτσι η Αμπελιά επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις και τις νίκες και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν. (83′ Παραλυκούδης), Τσιτσόπουλος, Καλογιάννης, Δόνος, Φλώρος Π., Κίτσας, Ιωαννίδης, Κίτσος, Κοκκινέλης (46′ Φλώρος Ν.), Ελιζόπουλος (38′ Δημόπουλος), Κίτσιος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρίσιμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Σελήνης, Δάσσιος (60′ Αγγέλης), Ποτόσογλου, Περδίκης, Καλούσης (67′ Παρασκευούδης), Κορδαλής, Πράπας (80′ Ηλιούδης), Γκαραλιάκος, Μπαλαμπάνος (75′ Ζάχος)