Στοίχημα: Με γκολ το ντέρμπι της Λισαβόνας!

Ορεκτικό του γεμάτου Σαββατοκύριακου που έρχεται το σημερινό πρόγραμμα (17/01) με αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ συνεχίζεται ο μαραθώνιος της Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε την ενημερωμένη και αναλυτική βαθμολογία σούπερ λιγκ.  Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

“Clasico” στη Λισαβόνα!

Στις 21:15, στο Ζοζέ Αλβαλάδε διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. 

Η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην 4η θέση με 29 πόντους (9-2-5) και τέρματα 28-18, έχοντας μείνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, στο -16 από την Μπενφίκα και στο -12 από την Πόρτο. Το Σάββατο επικράτησε στην έδρα της Σετούμπαλ 1-3 με δύο γκολ του ηγέτη Μπρούνο Φερνάντες και γενικά φέτος είναι πιο αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της. Στο Αλβαλάδε μετρά ρεκόρ 4-0-3, στις 5 Ιανουαρίου ηττήθηκε σε αυτό από την Πόρτο με 1-2. 

Η Μπενφίκα “πετάει” στο πρωτάθλημα, όπου σε 16 παιχνίδια μετρά 15 νίκες και μόλις 1 ήττα! Είναι στο +4 από τη δεύτερη Πόρτο, τελευταία της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις το 3-1 στο Λυών, στις 5 Νοεμβρίου. Την προηγούμενη εβδομάδα υπέφερε για να επικρατήσει εντός της Άβες, ανατρέποντας το 0-1 των φιλοξενούμενων με γκολ των Πίτσι και Αλμέιδα στο 76’ και το 89’ αντίστοιχα! Έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. 

Από συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά γκολ προέρχονται αμφότερες οι ομάδες, έχουν ποιότητα στην επίθεση και κενά στα μετόπισθεν. Δεν θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία και περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. 

Αντιδρά ο Ολυμπιακός

Στις 20:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. 

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στη Βαλένθια προσγειώθηκε ανώμαλα στην επιστροφή του Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας. Ηττήθηκε εντός έδρας από την αδύναμη Άλμπα με 86-93. Σε καλή κατάσταση οι αρχηγοί Σπανούλης και Πρίντεζης, όμως υπέφερε στην άμυνα. Με ρεκόρ 7-12 απέχει δύο νίκες από την 8αδα των playoffs. 

Η Μπάγερν μπήκε νωθρά στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, αντέδρασε στην 3η περίοδο και κατάφερε να προηγηθεί προσωρινά του Παναθηναϊκού, αλλά στο φινάλε κατέρρευσε. Κάκιστη αμυντικά όλη τη σεζόν. 

Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος με τους έτερους Γερμανούς και αναμένεται να βγάλει αντιδραση. Επιλογή μας ο άσος με -6.5 πόντους σε απόδοση 1.87. 

Εκμεταλλεύεται την έδρα ο Αστέρας

Στις 20:00, ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βελιγράδι.

Οι Σέρβοι παρά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις (70-76) την Τετάρτη παραμένουν στην 8η θέση με ρεκόρ 9-10 και θα πρέπει να αξιοποιήσουν το γήπεδό τους αν θέλουν να έχουν ελπίδες για playoffs. 

Η Άλμπα έβγαλε ανέλπιστο διπλό στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού (86-93) εκμεταλλευόμενη την αμυντική αδυναμία των Πειραιωτών. 

Ο Αστέρας διαθέτει καυτή έδρα και αναμένεται να αντιδράσουν με μία πειστική νίκη επί των Γερμανών που πιθανότατα θα βγάλουν κούραση με τα συνεχόμενα ταξίδια. 

Επιλογή μας ο άσος με -5.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.