Συναντήθηκαν για την διοργάνωση του Φαρσαλινού Καρναβαλιού

Ο Δήμος Φαρσάλων πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι συνάντηση για την διοργάνωση του Φαρσαλινού Καρναβαλιού. Θέλοντας να ενισχύσει για ακόμη μια χρονιά τον θεσμό, κάλεσε όλους τους φορείς της πόλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια πρώτη συνάντηση – συζήτηση,  για το καρναβάλι, ώστε να ενημερωθούν αλλά και να δώσουν νέες ιδέες και προτάσεις.

Το παρόν εκ μέρους του Δήμου, έδωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Χρήστος Μπασαγιάννης όπου έπαιξε και τον ρόλο του συντονιστή καθώς και μέλη της κοινότητας Φαρσάλων. Επίσης συμμετείχαν εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, τοπικών κοινοτήτων, εμπορικού συλλόγου, επισιτιστές, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και φορείς της πόλης.

Ακολούθησε συζήτηση και όλοι συμφώνησαν στην ενίσχυση δράσεων με την συνδρομή του Δήμου, καθώς και στην δημιουργία επιτροπής για τον προγραμματισμό του Καρναβαλιού, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όσους εθελοντικά θέλουν να βοηθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το θέμα του Φαρσαλινού καρναβαλιού και θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για την δήλωση ομάδων από τον οργανισμό.