Συνεδρίασε η επιτροπή διαβούλευσης στο Δήμο Φαρσάλων

Σε γόνιμο κλίμα, με θετικό πνεύμα συνεργασίας αλλά και θετικές γνωμοδοτήσεις για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2020, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Φαρσάλων, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με συμμετοχή από εκπροσώπους σωματείων και φορέων της πόλης, καθώς και δημοτών.

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση διεξάχθηκε με απαρτία από την πρώτη κιόλας πρόσκληση, γεγονός που χαιρέτισε ο πρόεδρος της Επιτροπής και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Δαμιανός, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ρόλο και τα καθήκοντα τους.

Η συζήτηση ξεπέρασε σε χρονική διάρκεια τις δύο ώρες με ερωτήσεις, διευκρινίσεις και τοποθετήσεις μεταξύ μελών της επιτροπής και υπηρεσιακών παραγόντων που απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.

Επί των θεμάτων συζήτησης εισηγήθηκαν ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Αναστάσιος Λιαπής και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Παρασκευή Μπαλαμπάνη.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής και όλους τους παρευρισκόμενους, για την πορεία των έργων της νέας οδικής αρτηρίας που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα, αλλά και της υδροδότησης της πόλης. Επίσης παρέστησαν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων του δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των συμβουλίων Κοινοτήτων, πρόεδροι κοινοτήτων και δημότες.

Δείτε φωτογραφίες