Με “ψηλά το κεφάλι” αποχαιρέτησε το Κύπελλο η Υπέρεια

Η Δόξα Υπέρειας αντιμετώπιζε εντός έδρας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την φάση των “16” του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία για το Κύπελλο.

Σε ένα παιχνίδι δυνατό τεστ για την ομάδα της Υπέρειας οι γηπεδούχοι πάλεψαν στα ίσια με μια ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως γνώρισε την ήττα με σκορ 3 – 1 και αποχαιρέτησε με “ψηλά το κεφάλι” την διοργάνωση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, η Δόξα είχε την πρωτοβουλία, όμως στην πρώτη ουσιαστική φάση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από ένα λάθος στον χώρο του κέντρου η μπάλα κατέληξε στον Γκαμπέτα, αυτός “έσκαψε” την μπάλα πάνω από το σώμα του Γεωργούλα, ο Δημητρίου προσπάθησε να σώσει την εστία του, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0 – 1.

Η Υπέρεια απάντησε με ένα σουτ του Τζατζάκη το οποίο έδιωξε ο τερματοφύλακας του Οικονόμου, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δυο καλές στιγμές με τους Μπαλογιάννη και Καραλούλη με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 0 – 1.

Με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Καραλούλης από αριστερά “έσπασε” την μπάλα και ο Μπαλογιάννης από κοντά με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2. Ενώ 20′ αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο ο Οικόνομος στο 62′ πέτυχε το 0 – 3, όταν ο Ντούφας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τόλιος στην πρώτη επαφή του με την μπάλα με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γεωργούλα.

Η Υπέρεια πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο 83′ με όμορφο σουτ του Γιώργου Τσιούρη έξω από την περιοχή και πέτυχε το τελικό 1-3.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Δημητρίου, Ντραμπλάκουλας, Σπυρόπουλος, Πρίφτης, Ντόντος, Σουλτούκης(74′ Καλφόγλου), Γκατζόγιας(64′ Τσιούρης), Τζατζάκης, Κερμελίδης, Κουσιώρας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Ντούφας, Γαλάνης, Δραγασίκης, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης(60′ Τόλιος), Αργύρης, Μπαλογιάννης(64′ Χρυσοστόμου), Δραχαλίβας.

Τριπλέτα: Κουκούλης, Νάκας, Παραφέστας