Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Βασιλί κόντρα στην Νίκη Κρήνης!

Η Θύελλα Βασιλί ήταν η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι κόντρα στην Νίκη Κρήνης με σκορ 2 – 1 για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι η Θύελλα έφτασε τους 13 πόντους και μαζί με το Ζάππειο είναι στην 7η θέση, ενώ από την άλλη η Νίκη έμεινε στους 10 και την 9η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καλό ρυθμό και αρχικά ο Φανίδης απείλησε με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η Θύελλα απάντησε με ένα σουτ του Καραγιάννη το οποίο δεν βρήκε στόχο. Στο 25′ ο Αλεξίου με όμορφη πάσα βρήκε τον Βαρσάμη, αυτός πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έστρωσε στον Δημήτρη Βαΐτση και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ράγια και σημείωσε το 1 – 0.

Στο 42′ ο Ακρίβος με έξυπνη σέντρα στην περιοχή βρήκε τον Συργκάνη και αυτός με προβολή σημείωσε το 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος η Κρήνη ανέβασε στροφές και έχασε δυο καλές στιγμές με τα σουτ των Βάτσικα και Τσιανάκα να περνάν λίγο άουτ, ενώ η Θύελλα “απάντησε” με τον Κουκουτή να πλασάρει αδύναμα από θέση τετ α τετ, ενώ η κεφαλιά του Τριανταφύλλου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 85′ ο Τσιανάκας εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ από μακρινή απόσταση η μπάλα κόντραρε σε σώματα, ξεγέλασε τον Κατωτικίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2 – 1.

Εν συνεχεία κάποιες απόπειρες για επίθεση από την Νίκη Κρήνης σταμάτησαν στον Κατωτικίδη ο οποίος “καθάρισε” στον αέρα κάποιες σέντρες με προϋποθέσεις και έτσι παρέμεινε το τελικό 2 – 1, με την Θύελλα να πανηγυρίζει μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας.

Η ομάδα της Νίκης Κρήνης, ευχαριστεί τους ανθρώπους της Θύελλας Βασιλί για την φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Κατωτικίδης, Τριανταφύλλου, Μπόγκας, Αλεξίου, Συργκάνης, Τσιάμπας (40′ λτ Ακρίβος, 70′ λτ Λιτσόπουλος), Καραγιάννης, Βαρσάμης, Ξυνογαλάς, Αγγελουσόπουλος, Βαΐτσης Δ.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Ράγιας (46′ λ.τ. Μαργαριτόπουλος Ι.), Σουφλέρης, Γακόπουλος, Σελήνης, Βάης (73′ λτ Μαργαριτόπουλος Κ.), Διαμαντής, Αλεξανδράκης, Τσιανάκας Γ., Λεβέντης, Φανίδης, Βάτσικας.