Ήττα για τον Αχιλλέα στο Αβέρωφ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πληρώνοντας δυο αμυντικές ολιγωρίες γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 0 στην έδρα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ για την 16η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι μετά από 16 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 10η θέση με 18 βαθμούς, όντας πλέον ισόβαθμοι με την ομάδα του Αβέρωφ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 1′ όταν ο Λιλολάρι εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στα μετόπισθεν του Αχιλλέα και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του κ. Καπελιάνη ανέβασαν στροφές και έχασαν δυο σημαντικές στιγμές, όταν αρχικά στο 35′ ο Κομισόπουλος με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αβέρωφ.

Ενώ ο Μάνος Πετράκης αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση είχε ρυθμό, πάθος, ένταση και αρκετές προϋποθέσεις καλών ευκαιριών.

Εν τέλει στο 75′ ο Μπαρούτας έγινε αποδέκτης πάσας έπειτα από λάθος των παικτών του Αχιλλέα στο κέντρο και με πλασέ πέτυχε το 0 – 2.

Στα θετικά για το συγκρότημα του κ. Καπελιάνη για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι έκαναν ντεμπούτο με την ομάδα του Αχιλλέα οι νεοαποκτηθέντες Κουσιάς και Πατσιούρας, ενώ επέστρεψε στην δράση και ο Τλούπας ο οποίος ήταν τραυματίας.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Μίλλερ (90′ Χάνι), Μήτσιος, Μούτσα, Αλατάς, Λιλολάρι, Παρλάντζας, Μπαστούνης (70′ λ.τ. Χατζής), Μπαρούτας (87′ Σταυροθανασόπουλος), Γραμμένος, Ταστεμερίδης (75′ Ντέκας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Δ. Μπερσιάνης, Πετράκης Χρ., Τσούλης Θ., Κομισόπουλος, Αναγνώστης (72′ Τλούπας), Γαγάρας, Πετράκης Μ., Μπαιράμι (50′ Παρθένης Λ.), Καναβός (60′ Πατσιούρας)