Εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς…

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 0 – 1 στην έδρα του από την ΑΕ Κιλελέρ για την 16η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ DETOX κατηγορίας.

Έτσι οι κόκκινοι παρέμειναν στους 22 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Η Αμπελιά μπήκε πολύ δυνατά και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, όταν αρχικά οι Μπαλαμπάνος και Πράπας είδαν τον Παναγιωτόπουλο να τους σταματά από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ενώ η κεφαλιά του Ποτοσόγλου προ κενής εστίας πέρασε άουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κορδαλή.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 44′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαχρήστου που κέρδισε ο Χατζής από τον Ποτόσογλου.

Νωρίτερα ο Κουκούτσης είχε σταματήσει τον Τζέκα από θέση τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, έκλεισαν στα καρέ τους το Κιλελέρ και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, όταν το πλασέ του Γκαραλιάκου πέρασε μόλις άουτ.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Πράπα στο 60′, όπως και η κεφαλιά του Ποτόσογλου στο 75′.

Τελευταία καλή στιγμή για την Αμπελιά στο 80′ όταν ο Μπαλαμπάνος έκανε το σουτ με τον Παναγιωτόπουλο να είναι και πάλι σταθερός και να κρατά το μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στην κόντρα με τους, Ζιόμπουρα και Παπαχρήστο όμως το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Ντεμπούτο με τα κόκκινα έκανε ο Γιάννης Μπαλαμπάνος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελίας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης, Δάσιος, Ποτόσογλου, Παρασκευούδης (55′ Περδίκης), Κορδαλής, Πράπας, Γκαραλιάκος, Μπαλαμπάνος, Χουλιαρόπουλος (75′ Καλούσης).

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βαλατσός, Μουρατάι, Παλάσκας, Τζαβέλλας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Ζιόμπουρας Απ. (72′ Πατρίκης), Χατζής Κ. (60′ Φορτομάρης), Παπαχρήστος (90′ Βέης), Τζέκα (78′ Λένας).

Διαιτητική Τριπλέτα: Καραγιάννης, Μπατζιανούλης, Κουϊμτζής.