Ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο η Αναγέννηση

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πύρρο, η Αναγέννηση Φαρσάλων για το πρωτάθλημα της Α1′ ΕΠΣΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Φαρσαλινοί παρατάχθηκαν με κλειστή άμυνα, μη καταφέρνοντας οι γηπεδούχοι να βρουν διαδρόμους.

Στην μοναδική ευκαιρία που προσπάθησαν να εισχωρήσουν σημείωσαν το τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 36′ από αριστερά ο Τσάκουλης θα σουτάρει στην αντίθετη γωνία, την μπάλα θα διώξει ο Παν. Δημουλάς πάνω στον Νικούλι και αυτός από κοντά θα στείλει την μπάλα τα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες θα επιδοθούν κυρίως σε παιχνίδι κέντρου.

Ίδια εικόνα στην επανάληψη με την Αναγέννηση να προσπαθεί να ξεδιπλώσει το παιχνίδι της. Στο 66’ ο Λέτσιος θα πέσει πάνω στον Γκατζανά μέσα στην μικρή περιοχή σκοράροντας με το σώμα. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν εντόνως για επιθετικό φάουλ στον κίπερ της Αναγέννησης από τον σκόρερ Λέτσιο, όμως παρά τις διαμαρτυρίες το γκολ θα καταλογιστεί, με τον Πύρρο να παίρνει προβάδισμα δυο τερμάτων.

Στο 72’ η Αναγέννηση θα μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Τσακαβίτης θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη.

Στο 85’ ο Ζέρβας θα βρεθεί απέναντι στον Γκατζανά όμως δεν θα μπορέσει να σκοράρει καθώς θα αποκρούσει. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν θα αλλάξει κάτι με τον Πύρρο να παίρνει το τρίποντο στην έδρα του,

Οι Συνθέσεις

 

Πύρρος Βορειοηπειρωτών (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας (84’ Νότας), Λίτσα, Μάρη (78’ Ζέρβας), Λέτσιος, Κάτσης, Ακρίβος, Τσακούλης, Τζόγκας, Νικούλι, Λεσαι (83’ Σουλάι), Σάρα.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Κ. Ρόφαλης – Τ. Ρόφαλης): Γκατζανάς, Κούρο (Μπουλούτσος), Τζιλήρας (62’ Θέος), Δημουλάς, Ευθυμιάδης, Τσακαβίτης, Μπανιάς,Θλιβερός (75’ Αγγελακόπουλος), Δ. Δημουλάς, Σαλής, Τσιοβάρας (42’ Κατμέρος).

Τριπλέτα: Δεληγιάννη, Βαλιώτης, Λιόλιος