Στοίχημα: Γκολ στη Γαλλία, «σκληρός» ο Ερυθρός Αστέρας! (vid)

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (10/01) μας… ζεσταίνει για το Σαββατοκύριακο! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο και προκύπτουν δυνατές επιλογές. Το ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο μαγνητίζεται από το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας. Το παιχνίδι που μας απασχολεί εδώ, είναι το Λε Μαν – Οσέρ. Από εκεί και πέρα, έχουμε και μπάσκετ, με τη Euroleague φυσικά να βγάζει σημείο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Tipbet. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Σκοράρουν στη Γαλλία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από τη Β’ Γαλλίας. Για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης, η Λε Μαν υποδέχεται την Οσέρ, στις 21:00. Το ματς είναι σημαντικό με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κατάταξη.

Η Λε Μαν βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, και μάλιστα εντυπωσιακές. Αρχικά, κέρδισε με 3-2 την Ορλεάν, και στη συνέχεια με το εμφατικό 0-3 την Παρί. Κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο αναμετρήσεις, η εξαιρετική απόδοση της Λε Μαν στην επίθεση. Μπορεί να έχασε από την Μπορντό για το κύπελλο, αλλά υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της στο πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία για μια σημαντική νίκη. Έχει κάποιες απουσίες, αλλά και επιστροφές. Επιθυμεί να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπορντό και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Από την άλλη, η Οσέρ είναι και αυτή στους 20 πόντους σε 19 αγώνες. Δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της φέτος και αγνοεί συνολικά τη νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια. Στο γήπεδό της έχει φέρει τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Έδωσε ένα φιλικό με την Ορλεάν και ηττήθηκε με 2-1. Είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει άμεσα να γυρίσει στα τρίποντα. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες σιγά-σιγά και από σήμερα θα ψάξει τη νίκη. Οφείλει να σκοράρει και έχει τα φόντα να το κάνει. Βέβαια η άμυνά της είναι πολύ ασταθής.

Δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και χρειάζονται τη νίκη, συγκρούονται απόψε. Δεν βλέπουμε να κλείνονται πίσω και θεωρούμε ότι θα μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Ανεβαίνει.. επικίνδυνα ο Ερυθρός Αστέρας

Απόψε ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Euroleague και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια, είναι το Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας. Πρόκειται για ένα μικρό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που παλεύουν για την έκπληξη της οκτάδας!

Η Βιλερμπάν στηρίζεται στην έδρα της φέτος και έχει καταφέρει ήδη σπουδαία πράγματα. Βέβαια, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας. Ωστόσο, η διαφορά ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη για να καλυφθεί το χάντικαπ. Αυτό δεν σημαίνει πως οι γηπεδούχοι δεν είναι ανταγωνιστικοί. Παίζουν ωραίο μπάσκετ και έχουν αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Πάντως, είναι γεγονός ότι βγάζουν μια κούραση τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται και στο πρωτάθλημα. Πλέον, δεν είναι μόνοι τους στην κορυφή, αλλά έχουν μαζί τους και τη Μονακό. Το αποψινό ματς είναι πολύ δύσκολο και για τη Βιλερμπάν που κάνει αγωνιστική «κοιλιά».

Απεναντίας, ο Ερυθρός Αστέρας θυμίζει… τρένο τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα. Οι Σέρβοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες και έχουν βελτιώσει το ρεκόρ τους στο 8-9. Έτσι, αυτήν τη στιγμή είναι στην όγδοη θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ! Με τον Σάκοτα στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα τους και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Πανηγύρισαν μεγάλες νίκες ενώ παίζουν και σαφώς καλύτερα. Την προηγούμενη εβδομάδα, διέλυσαν τη Μπάγερν Μονάχου με 93-63! Δεν τους τρομάζει η Βιλερμπάν και ξέρουν ότι πρέπει να βρουν και εκτός έδρας νίκες για να κάνουν το μεγάλο «μπαμ». Απόψε έχουν μια τέτοια ευκαιρία και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους που μοιάζουν ασταμάτητοι τελευταία. Οι Σέρβοι θα παλέψουν σκληρά για το «διπλό», και ακόμα κι αν χάσουν, δεν βλέπουμε αυτό να γίνεται εύκολα. Έτσι, ποντάρουμε στον Ερυθρό Αστέρα +3.5 σε απόδοση 1.91.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα διαφορετικό βίντεο με τον γνωστό δημοσιογράφο, Αλέξη Σπυρόπουλο!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!