Στέλλα Μπίζιου: Οικονομική ανάσα για εκατοντάδες επενδυτές!

«Με απόφαση της, που θα ανακοινωθεί σύντομα, η κυβέρνηση θα δώσει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εγκεκριμένα επενδυτικά προγράμματα, τα οποία υπάγονται στο Μέτρο 4.2.1 που αφορά τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, να εκχωρούν το ποσοστό επιχορήγησης της συγκεκριμένης επένδυσης στις τράπεζες, έτσι ώστε να μπορούν να συνάπτουν δάνεια προς διευκόλυνση τους».

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρηγόρη Βάρρα και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Δημήτρη Μελά, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης απόφασης.

«Η υλοποίηση της εκχώρησης του ποσοστού επιχορήγησης θα ικανοποιήσει πολλούς επενδυτές και θα επιτρέψει την υλοποίηση κι άλλων επενδυτικών δράσεων. Ειδικά στο ν. Λάρισας υπάρχουν πολλά επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων που υλοποιούνται. Από τη στιγμή που αυτό είναι κάτι που επιτρέπεται σε όλα τα επενδυτικά προγράμματα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην γίνει και για το Μέτρο 4.2.1 που αφορά τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Η Λαρισαία βουλευτής είχε επίσης συζήτηση που αφορούσε τον συνολικότερο σχεδιασμό του ΟΠΕΚΕΠΕ σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά στο νομό Λάρισας.