Κομμάτι από το ταβάνι στη Δ.Ο.Ϋ. Καρδίτσας έπεσε πάνω σε υπάλληλο (Βίντεο)

Πιο αναλυτικά ήταν περίπου 7:20 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Μπαντράς, ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη και επιχειρώντας να μπει σε αυτό έπεσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά.

Δείτε ακολούθως βίντεο του KarditsaLive.Net από το χώρο που έγινε το ατύχημα, τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ στον τραυματία και δηλώσεις του Διευθυντή της Υπηρεσίας κ.Καρρά.

Το ευτύχημα είναι ότι έπεσε αμέσως και πρόλαβε να τραβηχτεί προς τα έξω με αποτέλεσμα να δεχθεί μικρά κομμάτια στο χέρι, στην πλάτη και στο πρόσωπο και να τραυματισθεί μόνο ελαφρά. Αν είχε προχωρήσει δύο-τρία βήματα και μετά σημειωνόταν η πτώση, τα πράγματα θα  μπορούσαν να είναι πολύ δυσάρεστα.

Ο κ. Μπαντράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και φυσικά στο κτίριο της Ανδρέα Παπανδρέου όλοι οι συνάδελφοι του ήταν όχι απλά αναστατωμένοι αλλά οργισμένοι από το γεγονός ότι συμβαίνει για δεύτερη φορά παρόμοιο περιστατικό που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά δεν έχει γίνιε καμία ενέργεια από τους αρμοδίους για να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα του KarditsaLive.Net ο Διευθυντής κ. Σ. Καρράς έχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες εδώ και καιρό, τόσο η φορολογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης όσο και η κτηματική υπηρεσία αλλά και η ΔΕΗ για έλεγχο, αλλά δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και η κατάσταση παραμένει δραματική.

Ο κ. Καρράς μίλησε για άθλιο κτίριο, χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη μεταφοράς της υπηρεσίας σε άλλο πιο σύγχρονο και χωρίς προβλήματα, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμη το νέο Διοικητήριο, στο οποίο θα μπορούσε να στεγαστεί και η εφορία.

Στο κτίριο αναμενόνταν και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος για να ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε, όπως και ο μηχανικός των ιδιοκτητών του κτιρίου για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Εμείς με βάση τα όσα είδαμε στο γραφείο του τετάρτου ορόφου λέμε απλά ότι θα μας ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε και να δουλέψουμε έχοντας τον φόβο ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου πέσει το ταβάνι στο κεφάλι. Και αυτό είναι λογικό να ισχύει και για τους ανθρώπους που εργάζονται στην εφορία Καρδίτσας, οπότε απαιτείται λύση άμεσα.

Πηγή: karditsalive.net

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!