Καπετάνος: «Ο δρόμος Λάρισας – Φαρσάλων και το φράγμα στη Σκοπιά έργα οραματικού χαρακτήρα που θα αλλάξουν τα Φάρσαλα»

Σε δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστου Καπετάνου επισημαίνει τα εξής:

«Το πολύπαθο έργο του δρόμου Λάρισας Φαρσάλων μπήκε για πρώτη φορά στο χάρτη της υλοποίησης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Κώστα Καραμανλή, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστού, των Δημάρχων Φαρσάλων και Κιλελέρ καθώς και των Βουλευτών μας, δρομολογείται επιτέλους μετά από χρόνια απραξίας, η οριστική εκπόνηση και ολοκλήρωση της μελέτης του δρόμου και η μετέπειτα ένταξή του προς χρηματοδότηση για την κατασκευή του.

Αποδεικνύεται έτσι έμπρακτα, ότι όταν όλοι οι φορείς συνεργάζονται αρμονικά και λειτουργούν με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός έργου, τότε η εκτέλεση αυτού γίνεται πιο εύκολα υλοποιήσιμη. Επισημαίνουμε βέβαια ότι χρειάζονται πολλές συντονισμένες προσπάθειες ακόμη, έτσι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, τα Φάρσαλα θα μπουν στον οδικό χάρτη της χώρας, θα σταματήσει η απομόνωσή τους και θα γίνει πιο εύκολη και ασφαλής η μετακίνηση των πολιτών.

Ο δρόμος αυτός και το φράγμα της Σκοπιάς, για το οποίο πρέπει επίσης να γίνουν συντονισμένες ενέργειεςυλοποίησης, ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα του νερούτης πόλης αλλά και να εμπλουτιστεί ο υδροφόρος ορίζονταςμέχρι τη Νίκαια, είναι τα έργα πνοής οραματικού χαρακτήρα και χρειάζονται τη βοήθεια όλων, για να κάνουν την πόλη του μυθικού ήρωα Αχιλλέα, πρωτοπόρα και δημιουργική για τους κατοίκους της».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Ν.Δ.

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ