Στοίχημα: “Διπλά” για Λαμία και Φενέρ! 

Μικρό το σημερινό (09/01) στοιχηματικό πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχει δράση στο Κύπελλο Ελλάδος και στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η vistabet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ρολάρει η Λαμία

Στις 19:30, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λαμία για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο επαναληπτικός αγώνας διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα. 

Τα Τρίκαλα συμμετέχουν στην Football League (δηλαδή 3η εθνική), όπου προπορεύονται στον όμιλό τους με διαφορά 6 πόντων από τους διώκτες τους. Την Κυριακή επέστρεψαν άμεσα στις νίκες με το 1-0 επί του Ιωνικού στο ντέρμπι κορυφής και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την επάνοδό τους στη Super League 2. Σκόρερ της νίκη στο 60ο λεπτό ο Ανδρέας Σταματής Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη στο Βόλο, η οποία είναι και η μοναδική στη σεζόν για την ομάδα του κόουτς Αμανατίδη. Στην προηγούμενη φάση του θεσμού τα Τρίκαλα απέκλεισαν τον Εργοτέλη με δύο νίκες, 3-2 εντός και 0-1 εκτός. 

Η Λαμία συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά στη Superleague με διαρκές ντεμαράζ έχει φτάσει μόλις στον 1 πόντο εκτός 6αδας playoffs. Την Κυριακή επικράτησε στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 0-1, παρότι αγωνίστηκε για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προηγήθηκε με τον Καραμάνο στο 11ο λεπτό και στη συνέχεια κατάφερε να αμυνθεί με επιτυχία και να πάρει ένα ακόμη τρίποντο. Από τις 28 Οκτωβρίου και μετά η Λαμία μετρά μόλις μία ήττα σε έντεκα παιχνίδια! Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία τον Αιολικό με δύο νίκες 3-0 εντός και εκτός. 

Το Κύπελλο μοιάζει με πολυτέλεια για τα Τρίκαλα, που έχουν ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο. Η Λαμία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και υπερτερεί σε ποιότητα ακόμη κι αν υπάρξει rotation. Επιλογή το διπλό, σε απόδοση 2.10. 

Ανεβαίνει η Φενέρ!

Στις 22:00, στο Fernando Buesa Arena, η Μπασκόνια υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Euroleague. 

Σε κακό “φεγγάρι” οι Βάσκοι τον τελευταίο μήνα μετρούν 6 ήττες στα 7 τελευταια παιχνιδια τους, μοναδική επιτυχία το 76-74 επί της Μπαρτσελόνα. Βρίσκονται στην 12η θέση με ρεκόρ 7-10, αλλά μόλις μία νίκη εκτός 8αδας Playoffs. Την Κυριακή ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Μανρέσα με 79-80.

Μία νίκη πιο κάτω βρίσκεται η Φενέρ, που όμως φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε από το ΣΕΦ με το 87-96 επί του Ολυμπιακού και μοιάζει έτοιμη για μία αντεπίθεση. 

Κομβικό το ματς για τη Φενέρ, πληγωμένη και υπό αλλαγές η Μπασκόνια. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.86. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.