Κοπή Βασιλόπιτας για τον Μ.Π.Σ. Σταυρού

Σε εορταστικό κλίμα και σε ζεστή ατμόσφαιρα ο Μ.Π.Σ. Σταυρού, με μέλη, φίλους και προσκεκλημένους για την εκδήλωση, πραγματοποιήσαν την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα παιδιά, με τα κάλαντα και άλλα τραγούδια.

Η Πρόεδρος κ. Τσαλούκη Γιούλα εκ μέρους του Δ.Σ.,αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά,  Καλή Χρονιά με υγεία αγάπη, δύναμη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο έθιμο της βασιλόπιτας και στο όνομα της, που επικράτησε σε όλο τον ελλαδικό χώρο και πήρε το όνομα της, από τον Άγιο (Μέγα) Βασίλειο.

Έγινε ανασκόπηση στις σημαντικότερες δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου για το 2019.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Στυλιανός Βόπης. Ο Συλλογος όπως κάθε χρόνο βράβευσε τα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και μπήκαν σε ανώτατες σχολές.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν: η Βουλγαράκη Γεωργία του Κων/νου, ο Γκρίτζαλης Κων/νου του Νικολάου , η Μανούσου Μαρία του Ευαγγέλου και ο Σαμιώτης Απόστολος του Αθανασίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου, η Αντιδήμαρχος κ Χατζηπλή Σοφία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Γκατζογιας και Σταύρος Κουκουλιός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τύμπας Κώστας, ο οποίος ήταν ο τυχερός της βραδιάς, αφού κέρδισε το φλουρί. Το δώρο που αντιστοιχούσε ήταν ένα γυναικείο ρολόι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου κ. Στάικος Μιχάλης και όλοι οι Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Η βραδιά εξελίχτηκε πολύ όμορφα και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με όμορφη μουσική από το μουσικό σχήμα του κ. Αποστολόπουλου.

Δείτε φωτογραφίες: